Andrija i Anđelka ponovo staju pred kamere

Autor:

02.03.2017 22:35

Foto:

Foto:



Omiljeni domaći sitkom "Andrija i Anđelka" vraća se na male ekrane! Andrija Milošević i Anđelka Prpić počinju sa snimanjem novih epizoda, koje će se emitovati na TV Prva.

Priče iz života jednog tipičnog srpskog para za kratko vreme su pobrale simpatije kod domaće publike, pa mnogi s nestrpljenjem čekaju nastavak ove humorističke serije.

Andrija i Andjelka uskoro

A post shared by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on Sep 22, 2015 at 3:48am PDT

Zbog velike zainteresovanosti publike Televizija Prva je odlučila da obraduje svoje gledaoce i emituje treću sezonu.

- Posle prikazivanja dve sezone sitkoma "Andrija i Anđelka" gledaoci su se stalno raspitivali da li će biti nastavka. Pošto je to bila jedna od najgledanijih serija, producenti su odlučili da snime nastavak - kaže izvor Informera.

Gordan Kičić: Kako sam morao da zaslužim poverenje Nikole Simića

Poslednja epizoda ovog sitkoma, iz kog su ostale upamćene replike Andrije Miloševića i Anđelke Prpić, emitovana je u julu prošle godine:

- Dovoljno vremena je prošlo da se publika zaželi poznatih likova. Produkcija nije želela da se više od dve sezone emituju za redom, kako se gledaoci ne bi zasitili glavnih junaka - navodi sagovornik.

Portparolka Prve televizije Slađana Paunović potvrdila je da će publika uskoro ponovo uživati u humorističkim skečevima omiljenog televizijskog para.

Anđelka Prpić: Disciplina tela i uma

- Priprema se raznovrstan i kvalitetan program koji će ponovo pomeriti granice. Reč je ne samo o domaćem serijskom programu već i o sjajnim zabavnim emisijama, i u tom pogledu publika će sigurno gledati Andriju Miloševića i Anđelku Prpić. U kojim ulogama će se tačno naći njih dvoje, još uvek je rano da otkrivamo, ali gledaoci će sigurno uživati u našim novitetima - rekla je Paunovićeva.

Osim publike, likova Andrije i Anđelke uželeli su se i sami glumci, pa je Milošević istakao da bi mnogo voleo da se ponovo vrati ovom projektu.

- Snimam nekoliko novih pilota za Televiziju Prva, ali ne smem ništa da otkrivam. Naravno da bih voleo da snimamo nastavak serije "Andrija i Anđelka", ali ne mogu još ništa da govorim o tome - izjavio je Andrija za Informer.

Anđelka Prpić je završetak snimanja sitkoma "Andrija i Anđelka" teško podnela, pa se čak poslednjeg snimajućeg dana i rasplakala. Ona je tada izjavila kako bi mnogo volela da se snimi nastavak ove serije.

Andrija Milošević o braku i bebi: Kao i svi Balkanci, voleo bih da prvo bude muško

- Držimo palčeve da se nastavi, bilo nam je lepo da radimo zajedno. Volela bih da ostanem u bilo kom projektu koji okuplja ove ljude. Vidim da ova tema zaslužuje da ima svoj nastavak. Ljudi odlično reaguju na te muško-ženske odnose. Mnogi prepoznaju sebe ili svoje prijatelje. Stvarno smo uživali i radovali bismo se da dođe do nastavka - izjavila je Anđelka.

Komentari. (0)

Loading