Oskarovac u poseti Beogradu: Džejmi Foks u društvu srpskih lepotica

Autor:

03.03.2017 09:51

Foto:

Foto:



Američki glumac koji je dobio Oskara za ulogu legendarnog muzičara Reja Čarlsa u filmu "Rej", stigao je u srpsku prestonicu.

Harizmatični glumac o kome se poslednjih meseci pisalo da je u vizi sa bivšom suprugom Toma Kruza - Kejti Holms, došao je u Beograd specijalnim povodom - na otvaranje restorana Elene Karić.

Inače, Foks je sa bratom Elene Karić, Simonom de Karićem, prijatelj više od 20 godina, te nije bilo čudo što je došao da pruži podršku svoj prijatelju i njegovoj porodici.

A kako su Oskarovac provodio u ženskih članova Simonove porodice, lepih Srpkinja, otkrila je Simonova supruga Tamara Nikolić, koja je fotku sa holivudskom zvezdom podelila na svom Instagram profilu.

One&Only @iamjamiefoxx came to visit us. ❤ You're the best!!! ??? #fun #night #nightout #friends #cool #laugh #loveit #LuxToGo

A post shared by TAMARA NIKOLIC KARIC (@tamaranikolicofficial) on Mar 2, 2017 at 3:24pm PST

- Jedan jedini Džejmi Foks je došao da nas poseti. Najbolji si - napisala je Tamara u komentaru uz fotografiju.


Džejmi Foks je nedavno bio na milanskoj Nedelji mode, a i tamo su mu društvo pravile lepe dame porodice Karić - Danijela Karić i Tamara Nikolić .

Na svom Instagram profilu Danijela je objavila nekoliko fotografija i kratkih snimaka iz noćnog provoda u kojem im je društvo pravio društvo holivudskog superstara.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading