Ilda Šaulić: Uradila bih sve zarad ljubavi

Autor:

04.03.2017 10:44

Foto:

Foto:



Pevačica Ilda Šaulić postala je mama pre pet meseci. Iako je ćerka Ema ljubimica čitave porodice, mama nije htela da pravi veliku pauzu u karijeri, pa se nedavno vratila nastupima i pesmi.

Dok ona radi, njen suprug Bojan Vučković vodi računa o njihovoj mezimici.

- Bojan i ja fenomenalno uspevamo da se uskladimo sa obavezama. Kao što sam rekla, on nije tipičan Balkanac i čovek je kojem ništa nije teško što se bebe tiče, pa menja pelene, ma sve radi. Iskreno, tata se mnogo trudi da bude uz ćerku, dok mama ima mnogo obaveza na poslu i u predstavljanju nove pesme. Zato je otac stalno šeta - kaže pevačica, a na pitanje koja je najluđa stvar koju je uradila zbog ljubavi kaže:

- Uradila bih sve zarad ljubavi. Bilo je, iskreno, mnogo stvari koje sam uradila zbog ljubavi, ali mislim da je najluđa ta što sam se udala. To je ona najlepša vrsta ludosti - kaže Ilda za Alo.rs

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Feb 27, 2017 at 3:28am PST

Ilda i Bojan: Nije rano za novu bebu, spremni smo za sina!

Iako njenom suprugu godi popularnost, Ilda tvrdi da mu je trebalo vremena da se navikne.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Feb 23, 2017 at 5:42am PST


- U suštini, njemu popularnost prija, ali sve dok je normalno i dok nije previše. On je čovek koji je izgrađen i zna čime se bavim. Zna moje roditelje čitav život, jer se znamo od detinjstva, ali fino se snalazi sa tom slavom koju ima pored mene - kaže Ilda.

Komentari. (0)

Loading