Par koji ruši tabue: Piter Dinklidž i Erika Šmit čekaju drugo dete

Autor:

05.03.2017 18:19

Foto:

Foto:



Glumac Piter Dinklidž (48) koji je svetsku slavu stekao ulogom Tajrona Lanistera u planetarno popularnoj seriji "Igra prestola" postaće otac po drugi put!

Tyrion & Varys. #Season4

Објава коју дели Peter Dinklage (@peterdinklage) дана 27. Феб 2017. у 12:13 PST

Ovog vrsnog glumca smo do sada uglavnom gledali u sporednim rolama u nezavisnim i niskobudžetnim filmovima - "Živeći u zaboravu", "Metak", "Senke i magla","Penelopi", "Čuvar stanice" i mnogm drugim, a prepoznatljiv je po niskom rastu - visok je svega 1,35 m.


Od 2005. godine je braku sa glumicom Erikom Šmit, a par već ima jedno dete, petogodišnju ćerku čije je ime još uvek misterija za javnost.

I mada u glumčevoj biografiji na brojnim relevantnim filmskim sajtovima piše da mu se ćerka zove Zelig, glumac je izjavio da to nije istina.


U intervjuu za "The Guardian", Dinklidž je rekao:

- Odmah da razjasnimo. Njeno ime nije Zelig. Ali urenebesno mi je zabavno da tako stoji čak i u Vikipediji - tajnovit je bio glumac.


A kako će par nazvati drugo dete,  vrlo je verovatno da se ni to neće izaći u javnost.

Nakon više od dvadeset godina u glumi, Piter je svetsku slavu stekao tek ulogom šarmantnog Tajrona Lanistera u seriji "Igra prestola".

O tome koliko je popularam, govori i činjenica da i najstrastveniji obožaovaoci ove serije koji preziru ozloglašenu porodicu Lanister, ne mogu da ne vole Tajrona.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading