Dragana Mićalović otkriva: Mi smo u "Sinđelićima" kao deca, igramo se "šuge", a onda ratujemo

Autor:

07.03.2017 15:37

Foto:

Foto:



Iako smo je viđali u serijama "Nepobedivo srce“, "Santa Maria della Salute“, filmu "Zona Zamfirova 2. deo“, mlada dvadesetšestogodišnja glumica Dragana Mićalović je najveću popularnost stekla ulogom Kasije u porodičnoj seriji "Sinđelići“.

Sloboda Mićalović o sestri: Tu smo da pružimo podršku jedna drugoj, ali svaka radi svoj posao i živi svoj život

Na TV Prva upravo je počela četvrta sezona ove popularne serije

- Sve što se dešava u ovoj seriji, život je svih nas. Zahvaljujući njoj, treba da shvatimo da za sve probleme postoji rešenje. Oni dođu i prođu, a čovek ostane tu gde jeste, sa svojom porodicom. Ako nemate podršku porodice, onda ni ne postojite - rekla je Dragana za Prvu TV.

Priznaje da se svi zajedno - i glumci i kamermani i tonci - ponašaju kao jedna velika porodica, nalik Sinđelićima. Najviše se raduje "ludovanju u pauzama od snimanja“.

Andrija i Anđelka ponovo staju pred kamere

- Svaku pauzu koristimo da se igramo po studiju. Nikad se ne odmaramo. U poslednje vreme imamo naviku da se igramo šuge, a zatim ratujemo. Pustimo muziku iz "Otpisanih", podelimo se u dve ekipe i igra kreće. Uveče je najsmešnije. Dešava nam se da na kraju snimanja, umesto umora, osećamo histeriju i dobijamo napade smeha, pa i tada divljamo. Mi se na snimanju ponašamo kao petogodišnjaci.

Deca su njeni najveći fanovi, a Dragana je svesna odgovornosti i uloge koju ima u njihovom odrastanju.

#premijera #zonazamfirova2 #dress @aminahasanbegovic #makeup @miss_cecilijavurdelja #hair #mojnajboljinasvetu @ivan_veljic

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on Jan 24, 2017 at 11:24am PST

- Decu je najteže prevariti. Njihova ljubav je čista, zbog čega mi posebno bude drago kada mi priđu na ulici. Takođe, drago mi je kada čujem da mnogi moj ukus smatraju smernim u odnosu na ovaj današnji, provokativni. Lepo je što u meni vide uzora.

Potiče iz glumačke porodice. Njen otac je poznati glumac Dragan Mićalović, a njena starija sestra je trenutno najpoznatnija srpska glumica u svetu – Sloboda Mićalović.

- Odnos koji imam sa sestrom Slobodom je najdivniji mogući. Mi smo jedna drugoj velika podrška i to je najbitnije.

Sestre moje❤❤❤❤

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on Feb 7, 2017 at 1:48pm PST

Nedavno je proslavila 26. rođendan, a lepa glumica je otkrila gde voli voli da ide u provod....

Ivan Jevtović: U eri modernih komunikacija mladi su otuđeni od tradicionalnih vrednosti

- Ja obožavam kafane. Nećete me videti u klubovima. Luka iz ekipe nas najviše nagovara da se okupimo u noćnoj varijanti, ali ja uvek oko jedan posle ponoći krećem kući. Ima jedno mesto u centru Beograda gde često volim da dođem. Tu dekice sviraju tamburice i ja sam njihov "mali zvrk". Inače, imam običaj da trčim po kafani.

Komentari. (0)

Loading