Ben Aflek dobio drugu šansu: Dženifer Garner odložila razvod, želi da se pomiri sa bivšim

Autor:

08.03.2017 16:43

Foto:

Foto:



Čini se da će drugi najomiljeniji bivši holivudski par, odmah nakon Breda i Anđeline, popularni "Benifer" da obnove romansu.

Ben Aflek i Dženifer Garner, otkako su se rastali pre skoro dve godine, ne prestaju da intrigiraju javnost, a ono o čemu se najviše priča i piše jeste pomirenje ovo dvoje holivudskih glumaca.

Pa tako, na otrpilike svaka dva do tri meseca, saznamo da su vieđni zajedno na romantičnoj večeri, ili u šetnji parkom. A da glasine o mogućem pomirenju nisu daleko od istine, potvrđuje i najnovija vest.

Dženifer Garner: Ben je ljubav mog života, ali brak s njim nije bio bajka

Dženifer Garner je odustala od razvoda, prenosi američki portal "People". Naime, iako već skoro dve godine ne žive zajedno, par nikako da se i zvanično razvede. Navodno papire su još davno predali, ali ipak je postojao neki zastoj.


Sada je i zvanično. Dženifer je odustala od razvoda jer želi bivšem da pruži još jednu šansu.

- Obustavila je razvod - rekao je izvor blizak paru za "People" - Ona zaista želi da se pomiri sa Benom. Oboje će ovom braku dati još jednu šansu.

A post shared by HOLA! USA (@usahola) on Jan 13, 2017 at 9:17am PST


Za one koji nisu upoznati, Ben i Dženifer imaju troje dece - ćerke Vajolet (11) i Serafinu (8) i sina Semjuela (4). Bili su u braku punih deset godina pre nego što su juna 2015. odlučili da se rastanu. Kako je ceo svet tada saznao, Ben  je imao aferu sa bivšom dadiljom njihove dece – Kristin Izonijan. 


– Nakon dugog razmišljanja, doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Ostajemo u prijateljskim odnosima i posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima za nas. Ovo će biti jedini komentar na ovu privatnu, porodičnu temu. Hvala na razumevanju - pisalo je u zajedničkom saopštenju ovog para koje su pre skoro dve godine objavili američki mediji.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading