Ni Drejk, ni Mark Antoni: Dženifer Lopez ima novog dečka!

Autor:

09.03.2017 16:54

Foto:

Foto:



Ljubavni život latino dive ne prestaje da intrigira javnost. Kako negde osvane njena fotografija sa nekim muškarcem, a obično se radi o kolegama muzičarima ili plesačima, počinju da se širu glasine o novoj romansi.

I budući da zavodljiva Džej Lo obično neće da udovolji novinarima i  jasno i glasno odgovori na pitanje da li ima dečka i ko je on, prostora za spekulacije i te kako ima.

Dženifer Lopez konačno progovorila o vezi s Drejkom i zašto voli mlađe muškarce

Zanimljivo je i to da je takođe na svaka dva do tri meseca spajaju i sa bivšim ljubavima - čas bivšim verenikom Benom Aflekom, čas bivšim suprugom Markom Antonijem.

Poslednjih meseci je bio aktuelan pevač Drejk, ali latino diva je demantovala glasine o ovoj vezi. Ipak, to što nije sa Drejkom, niti Antonijem, a ni Aflekom, ne znači da nema novu ljubav.

Tajna savršenog tena Džej Lo

Prema pisanju stranih medija Lopezova se već nekoliko nedelja viđa sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (41). O ovoj romansi se već neko vreme šuškalo, a njihovo "ponašanje" i komentarisanje slika na društvenim mrežama je umnogome doprinelo širenju glasina...


A kako je neimenovani izvor blizak pevačici ispričao za portal "People", Dženi je izuzetno uzbuđena zbog ove veze.

- Deluje jako uzbuđeno. On je blizak s njenom porodicom već jako dugo, a ona izuteno voli i poštuje njegovog oca. Ali, takođe je svesna da on važi za ženskaroša, pa je zbog toga oprezna. Za sada, za nju je to sve samo zabava. Ona je slobodna žena i uživa u muškoj pažnji - preneo je izvor.

Ready... #shadesofblue #sethmeyers #pressweek

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 2, 2017 at 4:45pm PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading