Još uvek glamurozna: Džoan Kolins (84) uz mlađeg supruga blistala na premijeri

Autor:

09.03.2017 19:25

Foto:

Foto:



Jednu od najglamuroznijih britanskih glumica svih vremena, Džoan Kolins (84), ponovo imamo prilike da gledamo na malim ekranima u popularnoj seriji “The Royals”. Pored uloge majke kraljice Velike Britanije, legendarnu glumicu moći ćemo da gledamo i u njenom novom filmu “The Time of Their Lives” koji je imao premijeru u Londonu.

Tim povodom se slavna glumica prošetala crvenim tepihom sa 32 godine mlađim suprugom, pozorišnim menadžerom Persijem Gibsonom. 


Džoan Kolins je zablistala u svetlucavoj dugoj haljini sa dubokim šlicem sa prednje strane i pokazala da izgleda besprekorno i u devetoj godini života. Strpljivo i zadovoljno je pozirala brojnim fotografima, a komplimenti su pristizali sa svih strana.

Mnogi smatraju da je na premijeri zasenila znatno mlađu koleginicu Elizabet Harli sa kojom glumi u seriji  “The Royals”.

Објава коју дели Celebricity (@celebricity_) дана 9. Мар 2017. у 3:58 PST

Džona se tek oporavila od smrti sestre Džeki Kolins koje je preminula u septembru prošle godine. Legendarna glumica je izjavila kako se divi sestri koja je skrivala bolest punih  šest godina. Glumica je pronašla sedam knjiga koje je njea sestra napisala dok je bila tinejdžerka i planira da ih objavi.

 

Komentari. (0)

Loading