Zoran Kalezić: Svoju ženu volim da obasipam malim znacima pažnje

Autor:

14.03.2017 12:36

Foto:

Foto:



Popularni pevač narodne muzike Zoran Kalezić, čije se pesme znaju i pevaju širom regiona, ljubavnu sreću pronašao je u sedmoj deceniji.

Nakon tri godine veze, Kalezić se nedavno oženio inžinjerkom Irenom Milonjić, za koju kaže da je "vratila život i toplinu u njegov dom i učinila ga srećnim čovekom". I od muškarca koji je stalno govorio da "žensko uvo neće u njegovu kuću više", umornog od lutanja, tuge i nesrećnih ljubavi, postao je sasvim druga osoba.

Od samog početka veze, legendarni pevač i njegova lepša polovina svuda idu zajedno. Kako sam kaže, uživa da je ona s njim i da je svima "pokazuje".

- Ne krijem se ni od koga, pa ni od foto-aparata. Pokazujem je gde god mogu, stalno smo zajedno i ne razdvajamo se - izjavio je svojevremeno za Novosti.

Zoran Kalezić: Irena je vratila život i toplinu u moj dom

O tome kako sada, kada je medeni mesec prošao, izgleda njihova svakodnevica, pevač je otkrio u razgovoru za Gloriju.

- Svoju ženu volim da obasipam malim znacima pažnje, ostavljam joj poruke po stanu, ustanem u šest ujutru da joj skuvam kafu i ugrejem kola dok se ona ne probudi i spremi za posao. Često joj ostavim cvet na retrovizoru i trudim se da na svakom koraku bude svesna koliko mi zaista znači.

Pevač priznaje da "nije lak" za život, zbog čega je još više zahvalan Ireni na ljubavi koju mu nesebično pruža.

- Sto puta sam rekao da ja sa sobom ne bih živeo ni dvadeset minuta, zato sam joj zahvalan što je tu. Ona pak voli da mi kupuje garderobu, jer smatra da moram uvek da izgledam dobro, tajno ponese neki moj sako u grad i po njemu kupi novi. Njena skromnost je nesvakidašnja u današnjici, njome me je “kupila” za ceo život - otkrio je pevač.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading