Četiri meseca nakon porođaja: Iskra Brajović na najslađi način najavila povratak na scenu (video)

Autor:

18.03.2017 14:16

Foto:

Foto:



Glumica i ćerka velikog dramskog umetnika Vojislava Brajovića, Iskra (29), četiri meseca nakon rođenja ćerke Ines, najavila je povratak "daskama koje život znače".

Život Iskre i njenog supruga arhitekte Siniše Babića (39) poprimio je jedan potpuno novi smisao, kada im se krajem novembra rodila ćerkica.

"Mama, lepo od tebe što voliš da mi čitaš, ali ja kad vidim kameru-okrenem se da poziram. Šta ću, jače je od mene." ? #inesbabić #inespatkica

Објава коју дели Iskra Brajovic Babic (@iskra.brajovic.babic) дана 2. Мар 2017. у 6:23 PST

– To je jedna od onih prelomnih tački u životu svake žene, menjaju nam se fokus i prioriteti. Odjednom, nismo sebi najvažniji već počinjenemo da strepimo nad novim, malim bićem. Nema toga što ne bih mogla da uradim za nju i njeno dobro - izjavila je svojevremeno glumica u razgovoru za Gloriju.

Iskra Brajović Babić: Slatki miris bebe

Glumica i njen suprug savršeno su se snašli u ulozi roditelja, obaveze ravopravno dele i uživaju u svakom trenutku sa svojom mezimicom.

Suprug i ja se dobro snalazimo u roditeljskim obavezama, ne osećam se kao da sam se bilo čega odrekla ili išta izgubila. Naprotiv, sad kao proširena porodica stičemo nove rituale i uživamo u njima. 

A kako u njihovoj maloj porodici sve funkcioniše savršeno i Ines uskoro puni četiri meseca, mlada mama je odlučila da se vrati pozorištu.

U jednom izuzetnom simpatičnom video snimku, Iskra je najavila povratak na scenu i ulozi Anđele Protić u predstavi "Bajka o pozorištu" u Zvezdara teatru. Inače, Iskra je ovu predstavu igrala "zajedno sa ćerkicom u stomku" i to sve do sedmog meseca trudnoće.

- Zdravo, ovo je Ines i ona je šest meseci igrala uspešno u "Bajci o pozorištu" u mom stomaku. Ali sada, od 21. marta ona će morati da ostaje kod kuće, jer se ja vraćam na scenu. A kad malo poraste, doći će i ona da gleda - kaže Iskra.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading