Bojana Krsmanović u arktičkoj avanturi: Poziranje u bikiniju na minus 30 (foto)

Autor:

20.03.2017 15:49

Foto:

Foto:



Nakon što je završila snimanje editorijala u arktičkom krugu za februarsko izdanje prestižnog magazina “Sports Illustrated” manekenka Bojana Krsmanović (25) ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Njene fotografije u kupaćim kostimima na minus trideset brzo su osvojile svet, o njima pričaju svi, što je jednoj od najlepših Srpkinja, osim novih poslova, donelo i planetarnu slavu.

- Destinacija za slikanje je bila na najsevernijem mestu Finske, u arktičkom krugu, tako da je ovo bio najneobičniji angažman koji sam dosad imala. Model Hejli Klauson i ja smo fotografisane na karakterističnim lokacijama za ovu zemlju, ali i sa svim njenim simbolima: u ledenim igloima, sa haskijima, na sankama, ispred drvenih koliba, sa irvasima. Tamo smo provele pet dana jer smo želele da se slikamo i sa polarnim svetlom, to jest sa aurorom, koja se, nažalost, nije pojavila. Sve vreme sam bila veoma uzbuđena i nije mi smetalo što sam pozirala u kupaćem kostimu na minus trideset.

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bokicaboba) on Feb 15, 2017 at 8:10am PST

Zimski editorijal bio je njen drugi za prestižni američki magazin, koji od 1964. godine izlazi jednom godišnje. Devojke koje se pojave u njemu na odličnom su putu da postanu supermodeli, što je bio slučaj s Naomi Kembel, Sindi Kroford, Hajdi Klum i Irinom Šajk.

- Dugo sam želela da postanem deo ovog magazina, a slikanje za njega predstavlja ostvarenje mog najvećeg sna. Kad sam se prvi put fotografisala za “Sports Illustrated”, imala sam ogromnu tremu, ali ljudi koji rade u njemu bili su puni podrške i sve vreme su me ohrabrivali. Učinili su da sve prođe savršeno, bez greške, i što je najbitnije, da na slikama izgledam opušteno. To iskustvo mi je veoma pomoglo, ove godine sam bila mnogo sigurnija u sebe i na setu sam se neviđeno zabavljala.

Ovo slikanje otvorilo joj je brojna vrata u karijeri.

- Fotografisanje za “Sports Illustrated” vas promoviše na svetskom nivou, zato sam bila srećna kad su me angažovali. Činjenica da sam se našla među top-modelima koji su se slikali za njega govori u prilog tome koliko je važan rad na sebi i to da se ni po koju cenu ne odustaje od snova, od zacrtanih ciljeva. Ipak, da nije bilo podrške moje sestre Maje i roditelja, koji su uvek najviše verovali u mene, možda ne bih postigla ovo što sam danas.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading