Ne mare za zle jezike: Nova devojka Marka Antonija je 27 godina mlađa od njega!

Autor:

23.03.2017 11:00

Foto:

Foto:



Čini se da se poptis na papirima za razvod slavnog pevača još nije ni osušio, a on je već našao novu devojku.

Iako su mediji okrivljivali Dženifer Lopez za razvod Marka Antonija (48) od Šenon de Lime (28), i to nakon samo dve godine braka, izgleda da je druga lepotica ukrala srce ove latino zvezde.

Nestašna Džej Lo: Čime je to pevačica ugrozila brak bivšem?

A post shared by PopFuzionTV (@popfuziontv) on Mar 23, 2017 at 12:28am PDT


Marijana Dauning (21) je nova Antonijeva devojka, a par je nakon nekoliko meseci skrivanja ipak rešio da obelodani svoju vezu. Prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na jednoj humanitarnoj gala večeri u Njujorku.

Kao što je bio slučaj i sa većinom njegovih dosadašnjih ljubavi, po američkim zakonima tek punoletna Marijana, poprilično je viša od latino zavodnika, što  nije iznenađujuće s obzirom na profesiju lepe Antonijeve devojke.

A post shared by HOLA! USA (@usahola) on Mar 22, 2017 at 11:39am PDT


Rodom iz Majamija, ova dvadesetjednogodišnjakinja se bavi modilingom, a nedavno se pojavila i u muzičkom spotu sastava "A$AP Rocky" za pesmu “Everyday”.

Prema pisanju stranih medija, Antoni i Dauning su počeli da se zabaljaju par meseci nakon što je pevač podneo zahtev za razvod od Šenon de Lime, što je bilo u decembru 2016. Ono što svi komentarišu, jeste i drastična razlika u godinama - 27! No čini ae da paru to ne smeta.

I mada se dosta šuškalo o njegovom pomirenju sa bišom suprugom Dženifer Lopez, sa kojom ima dvoje dece - blizance Emu i Maksa (9), atraktivna pop diva je u razgovoru za "People" otkjrila zbog čega se tako nešto neće dogoditi.

 - Mark i ja smo zadovoljni ovim odnosom koji imamo. Postoji razlog zbog čega nismo zajedno. Ali, svakako mi smo odlični prijatelji - bila je kategorična Lopez koja ovih dana uživa u ljubavi sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (41).

Ni Drejk, ni Mark Antoni: Dženifer Lopez ima novog dečka!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading