Dušica Novaković: Zbog dečka sam naučila da spremam sarmu

Autor:

30.03.2017 14:58

Foto:

Foto:



Glumicu Dušicu Novaković (32), zvezdu mjuzikla "Briljantin", "Mamma mia", "Rebeka","Čikago", "Cigani lete u nebo", "Glavo luda" i "Kosa", publiku je osvojila i ulogom  konobarice Stefanije u novoj sezoni TV serije "Selo gori, a baba se češlja".

Lepa Dušica, koju osim glumačkog talenta krasi i raskošan vokal u dugoj vezi je sa Stefanom Orlandićem.  Iako je odmalena vegetarijanac, zbog dečka naučila da se "druži s mesom". Sad sprema meso, jer kaže da nije fer da ga drži na dijeti.

– Moj dečko je pravi mesaroš, i zbog njega sam savladala i pripremu sarme, punjenih paprika, raznog pohovanog mesa, ćufti, bifteka. U početku mi je on pokazivao na kojoj temperaturi se šta peče, ali brzo sam se izveštila. Naravno, dok kuvam, probam sos ili začine, da bih pronašla pravu meru - ispričala je u intervjuu za "Gloriju".

Mama joj je priskakala u pomoć i kad se osmelila da napravi ćufte i musaku, koju obožava, ali bez mesa.

– Za dečka i goste spremam klasičnu, jer to što ja ne jedem, ne znači da i drugi treba da se žrtvuju. Bar tako su me naučili roditelji, pošto se za mene uvek spremalo posebno. Kad pravim rusku salatu, uvek odvojim malo za sebe, a u ostatak dodam ćureća prsa.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading