Mila Kunis - mama pre svega: Divljim noćima i ludim izlascima sa Eštonom je kraj

Autor:

30.03.2017 16:09

Foto:

Foto:



Kada su početkom decembra dobili drugo dete, glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer nisu očekivali da će im se život okrenuti naglavačke. Budući da već imaju jedno dete, trebalo bi da već imaju dobru organizaciju i uspostavljenu rutinu u koju će se samo beba uklopiti. Ipak se ispostavilo da nije lako se starate o jednoj dvoipogodišnjakinji i bebi od nepuna četiri meseca.


Par koji je u braku od jula 2015. godine, već ima ćerkicu po imenu Vajat Izabel, a ime koje su odabrali za sina, nedvosmisleno ukazuje da je mama imala presudan uticaj. Mila je inače rođena u Ukrajini, i mada se sa sedam godina sa roditeljima preselila u Ameriku, zapravo nikada nije zaboravila svoje slovenske korene.

Poznati parovi koji su se venčali u tajnosti

I dok se možda nije pitala kod odabira imena prvog deteta, Mila je očigledno odigrala presudnu ulogu kod druge bebe. Sin je dobio čistokrvno slovensko ime – Dimitri.


I kako je glumica otkrila u razgovoru za "E! News", Vajat obožava da provodi vreme sa bratom.

- Ona ga obožava! Želi da spava u njegovoj sobi i uopšte nije zavidna niti ljubomorna. Stvarno imamo sreće što je takva - rekla je Mila.


Lepa glumica se sa svojim suprugom upoznala krajem devedesetih kada su igrali par u seriji “Vesele sedamdesete” (That ’70s Show). Međutim, ljubav među njima je buknula dosta kasnije, počeli su da se zabaljaju 2012. Iako nikada zvanično nije priznao, mni smatraju da je Ešton zbog Mile napustio svoju tadašnju suprugu Demi Mur.

Nekada strastvena veza prerasla je u ljubav, a sad su tu i deca. Vremena za romansu nema, što je glumica i otkrila u razgovoru za "E! News".


- Divlje noći i izlasci? To više ne postoji u našim životima. Jer, ujutru kada se probudimo, deca su tu da vam u sedam sati traže da im date čašu vode ili doručak i vi morate da budete budni i spremni.

Ešton je nedavno izjavio i da bi voleo da ima još dece, ali lepa Ukrajinka ne deli njegovo mišljenje.

New pic of proud parents ❤️ They look so happy. #AshtonKutcher #MilaKunis

A post shared by Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) on Dec 10, 2016 at 7:35am PST


 - Ne, ne. Moj sin je tek napunio tri meseca, neka ostane na tome - rekla kroz smeh.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading