Svetlana Bojković: Zbog ljubavi nisam žrtvovala karijeru, vraćam se pozorištu

Autor:

04.04.2017 21:49

Foto:

Foto:



Naša istaknuta glumica Svetlana Ceca Bojković vratila se iz Finske gde je boravila sa svojim suprugom Slavkom Kruljevićem, a ovih dana staće pred beogradsku pozorišnu publiku.

Naime, poznata glumica će se pojaviti na daskama Narodnog pozorišta, i to posle 25 godina pauze, gde će igrati vojvotkinju od Jorka u predstavi "Ričard Treći”. Premijera je zakazana za 24. april, a rediteljka predstave je Snežana Trišić.

Svetlana Bojković: Zaželela sam se Beograda i glume

Ova predstava je veliki događaj za Narodno pozorište, ali i za ovu iskusnu glumicu kojoj je, kako kaže, Beograd veoma nedostajao, iako je povremeno tokom boravka u Finskoj uspevala da neko vreme provede i ovde s prijateljima.

- Pet godina sam bila odsutna iz Srbije, ali sam uspela da dođem nekoliko puta nakratko. Beograd kakav god da je, ja ga volim - kaže  za Blic Svetlana Bojković.

Kad je obelodanjeno da odlazi iz Srbije, mnogi su se zapitali šta taj čovek ima da zbog njega takva glumačka veličina žrtvuje karijeru, a Bojkovićeva za "Gloriju" kaže:

Ima harizmu koja meni odgovara. To je bio jedan od razloga, a sa druge strane, sve se desilo tačno kad je trebalo. Taj momenat se poklopio sa mojom željom da napravim pauzu. Naravno, uz takvog čoveka. Sve je došlo u pravom trenutku - rekla je Bojkovićeva, čija je ćerka, takođe velika glumica, Katarina Žutić nedavno u javnost izašla sa svojom ljubavnom pričom sa Nemanjom Aćimovićem, sa kojim je najpre bila prijatelj jer su zajeno svirali u bendu "Kamikaze”.

- Nije on novi dečko. Oni su već godinama zajedno, dopada mi se - kaže Svetlana Bojković, koja nije od početka znala da njena Kaja ima novu ljubav. A o ljubavi sa Nemanjom Katarina Žutić je za magazin "Gloria” rekla:

Ceca Bojković: Bolji život nema nastavak, možemo samo da čuvamo uspomene

- Ceca je tada upoznala svog sadašnjeg supruga, pa nije primetila šta se događa kod mene. Ona prihvata moje izbore. Zna da sam odrasla i poštuje ono što odlučim. Sada se navikla na Nemanju i mislim da imaju korektan odnos.

Komentari. (0)

Loading