Melani Grifit: Estetske operacije su me uništile

Autor:

05.04.2017 22:04

Foto:

Foto:



Melani Grifit (59) nikada nije krila da je zbog lepote i mladalačkog izgleda spremna na sve. Glumica na pragu sedme decenije života svakodnevno odlazi u teretanu, a na njenoj besprekornoj figuri pozavidele bi joj i mnogo mlađe devojke. Nikada nije krila i da zbog lepote često odlazi kod plastičnog hirurga.

Međutim, bivša supruga Antonija Banderasa u intervjuu za Porter magazin priznala je da je ipak preterala sa estetskim operacijama.

-Nisam uopšte shvatala to, dok ljudi nisu počeli da govore: ’O moj bože, šta je to uradila’ -priznala je glumica

-Toliko sam bila povređena da sam otišla kod drugog lekara koji je počeo da rešava sve te gluposti koje je prethodna lekarka uradila. Nadam se da sada izgledam normalnije - kazala je ogorčena Melani.

2001 Cannes Film Festival ????

Објава коју дели MELANIE (@melanie_griffith57) дана 15. Феб 2017. у 5:50 PST

Pedesetdevetogodišnja zvezda progovorila je o svojim odlascima na rehabilitaciju zbog problema sa kokainom, alkoholom i tabletama za smirenje kao i raspadu braka sa Antonijom Banderasom, koji je trajao 18 godina.

Ovako su izgledale Melani Grifit i njena kćerka Stela pre 18 godina

-Mislim da se deo razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog da krivim. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovo desi, želim da uživam u životu, da radim ono što poželim - iskrena je bivša Banderasova supruga.

Old cover ???. #musthavebeen80s

Објава коју дели MELANIE (@melanie_griffith57) дана 19. Окт 2016. у 8:47 PDT

Antonio i Melani su se razveli 2014. godine, nakon 18 godina braka, a kako su naveli u saopštenju, “rastali su se uz puno ljubavi i na prijateljski način”. I danas su u dobrim odnosima što je ovih dana potvrdio slavni glumac koji kaže da mu bivša supruga pruža veliku podršku nakon srčanog udara koji je doživeo u januaru i posle koga su mu ugrađena tri stenta.

Antonio Banderas: Nakon srčanog udara Melani me zove svakodnevno

Inače, Melani Grifit je bila četiri puta u braku, dva puta sa Donom Džonsonom sa kojim ima ćerku Dakotu, takođe glumicu - zvezdu serijala "Pedeset nijansi", potom sa Stivenom Bauerom, i na kraju sa Antoniom Banderasom.

Komentari. (0)

Loading