Petar Strugar: Ne želim da estradizujem svoju profesiju tako što ću da se kao neka starleta pojavljujem svuda

Autor:

13.04.2017 18:00

Foto:

Foto:



Mladi glumac Petar Strugar  osvojio je publiku ulogama u filmovima "Montevideo, bog te video", "Mali Budo",  "Montevieo, vidimo se" i "Jesen samuraja". Poslednje ostavrenje ovog talentovanog glumca možda je izazvalo i njaviše pažnje, a deličično zbog toga što mu je pratnerka u filmu Hristina Popović, sa kojom takože glumi u seriji "Nemoj da zvocaš".

Hristina Popović: Petar je veliki drug i sjajan glumački partner

U javnosti se neprekidno spekuliše da li su dvoje mladih glumaca u vezi, njihove objave na društvenim mrežama se budno prate, svaka zajednička fotogrtafija izaziva "sumnju".


Ono što se pouzdano zna, vas svih glasina i nagađanje, jeste da su Petar i Hristina dobri prijtelji.

Glumac veoma drži do očuvanja svoje intime, što često ističe.

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on Aug 26, 2016 at 3:09am PDT


– Ne volim kad se javnost upliće u moj emotivni život i ostajem dosledan u tome da joj to ne dopuštam. Ne želim da estradizujem svoju profesiju, čak ni time što ću kao neka starleta da se pojavljujem svuda. I u tome treba biti dostojanstven. Glumom se bavim iz drugih razloga, ne da bih bio u medijima. Intervju dam onda kad imam da kažem nešto o svojoj ulozi, a ne o sebi. Ne volim da pričam o svom privatnom životu. Postoje stvari koje su samo moje, moja intimna utočišta, i ne želim da ona postanu javna. Ljude treba da zanimaju uloge koje mi pravimo, komadi koje postavljamo, gde igramo. Ono što doprinosi kulturnom zdravlju jednog naroda.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading