Katarina Radivojević: Sve smo mi žene iste, samo želimo podršku i razumevanje

Autor:

15.04.2017 10:23

Foto:

Foto:



Katarina Radovojević koja već godinama živi i radi na relaciji Srbija-Los Anđeles svake godine za najveći hrišćanski praznik sa prijateljima ide na čuveni festival "Coachella", koji se održava u pustinji, gde se provode uz sjajnu muziku.

Katarina Radivojević o seriji “Ubice mog oca”: Glumci žive za ulogu koju tumačim

- Uskrs ću provesti daleko od roditelja, ali sa prijateljima koji su mi kao familija. Drago mi je da se ove godine slavi u isto vreme i katolički i pravoslavni. Planiramo odlazak na festival "Coachella", baš taj vikend, tako da se svi radujemo Uskrsu u pustinji - kaže glumica za Blic, i dodaje da će joj na ovaj veliki porodični praznik roditelji mnogo nedostajati.

Katarina, koju smo nedavno gledali u popularnoj seriji "Ubice mog oca" prisetila se kako je kao devojčica proslavljala praznike...

- Uglavnom na selu. Obožavala sam te odlaske na produženi vikend kod bake i deke u Salaš. Tamo se to baš slavilo! Obično bi deda kupio jagnje, sa kojim bih se sprijateljila, a onda bih ga preklinjala da ga ne ubije za Uskrs. To je bila čitava drama. Sećam se i velikih vašara na koje sam išla u susedna manja sela, opanaka koje smo volele da nosimo moja sestra i ja. Ona je posebno volela opanke, čak je zahtevala da je zovem Opanka.

Na najsrećniji praznik lepa glumica poželela je i sebi i drugima puno, puno ljubavi, a za "Gloriju" je otkrila kakvu ljubav priželjkuje i kakve karakteristike treba da poseduje muškarac za koga bi se udala

Ne tražim ništa neobično, drugačije nego ostale žene. Sve valjda želimo podršku i razumevanje. No, verujem da mene može podržati samo muškarac poput mene. Skitnica. Teško je tolerisati to što pola godine živim u Srbiji, a pola u Los Anđelesu, što mogu otići gde mi se ćefne. Vrlo sam otvorena i iskrena i važno mi je da te osobine poseduje i muškarac sa kojim sam u vezi. Dopada mi se kad vidim da radi na sebi, kad je progresivan, moderan. I to nema veze sa godinama već sa stanjem svesti.

#work#portrait #blackandwhite #photography #beautiful #actress #katarinaradivojevic #bazar#magazine #interview

A post shared by Misha ☆ photographer (@schomiobradovic) on Jan 19, 2017 at 1:08pm PST

Kao lepoj i uspešnoj ženi sigurno joj nije teško da nađe jednako lepog i uspešnog muškarca, ali romantičarka u duši koja čeka pravu i veliku ljubav ne želi tek tako da se skrasi. A čaršijska zapitkivanja o tome kad će da se uda i pravi decu samo je nerviraju.

Porodične vrednosti Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević: Čist obraz nema cenu

Udaja vas ne definiše kao uspešnu ženu. Ona je stvar odluke i pravog trenutka, koji se meni još uvek nije dogodio, ali to ne znači da neće. Kakvu sreću donosim onima koji su prošli kroz moj život, verujem da i mene čeka iskrena i prava ljubav - rekla je za "Gloriju"

Komentari. (0)

Loading