Povratak u "moderan" svet: Dženet Džekson nakon najave razvoda, objavila prvu fotku bebe (foto)

Autor:

16.04.2017 12:26

Foto:

Foto:



Čuvena pevačica koja se poslednjih godina povukla iz javnosti, Dženet Džekson (51), pre tri meseca je rodila prvo dete - sina Elišu, ali izgleda da je njenoj porodičnoj sreći ubrzo došao kraj.

Stavila tačku na brak: Dženet Džekson napustila katarskog milijardera?


Sestra legendarnog Majkla Džeksona se svega par meseci nakon što se porodila, rastala od tajanstvenog katarskog biznismena Visama al Mana, zbog koga se i preobratila u islam.

Čestitke! Dženet Džekson postala mama u 50!

Prema pisanju stranih medija, par je već neko vreme imao probleme, a najviše razmirica je bilo u vezi sa njenim   "provokativnim" izgledom na koncertima. Izvori blisku pevačici kažu da joj je osam godina mlađi Visam već isplanirao nastupe u kojim je trebalo da bude pokrivena "od glave do pete", kako priliči jednoj muslimanki.

Da li je to bio glavni uzrok zbog kojeg je Dženet odlučila da zatraži razvod ili ne, to samo par zna. Međutim, simptomatično je da je pevačica, tek nakon objave da se razvodi postavila na svom instagram profilu prvu fotku njihove zajedničke bebe, što je nešto čemu bi se svakako Visam protivio, s obzirom na njegove tradicionalne stavove.

My baby and me after nap time.

Објава коју дели Janet Jackson (@janetjackson) дана 14. Апр 2017. у 6:17 PDT

- Moj sin i ja nakon dremke - napisala je Dženet u komentaru uz forku, na kojoj se jasno vidi da i dalje nosi tradicionalni hidžab.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading