Ivana Baltić: Majčinstvo je vrlo odgovoran posao, ali nagrada je najveća

Autor:

18.04.2017 11:51

Foto:

Foto:



Popularnu voditeljku Ivanu Baltić već skoro dve decenije gledamo na malim ekranima, a poslednjih godina vodi emisiju zabavnog karaktera pod nazivom "Ja to tako" u kojoj joj domaće zvezde rado otkrivaju detalje iz privatnog života.

Međutim, za razliku od svojih gostiju, Ivana nerado priča o svom privatnom životu. Ono što se zna jeste da se 2014. godine udala za arhitektu Zorana Aleksića, kao i da su tri meseca nakon svadbe dobili i sina Andreju.


O tome koliko joj se život promenio otkako je postala majka, voditeljka koja naprosto plemi optimizmom i vedrinom, otkrila je u razgovoru za "Gloriju".

– Ne mogu ni da se setim kakva sam bila dok nisam imala dete. Znam samo da sam postala osetljivija kad su deca u pitanju. Mislim da se bilo kakva promena dešava samo ako je želite, ona nema veze sa decom. Ja se osećam odlično kao majka.


Šta najviše volite u vezi sa materinstvom, a šta vam najteže pada?

– Divno je posmatrati kako se vaše dete svakog dana menja, raste, uči, a vi uživate u svakom novom zvuku koji ispusti i činite sve samo da se ono što duže smeje jer je to za vas najlepša muzika. Kad mi kaže mama, ne mogu da odolim da ga ne uzmem u naručje. Možda sve ovo zvuči patetično, ali je zaista tako. Imate jednog novog člana porodice i svaki dan se njime oduševljavate- ispričala je atraktivna voditeljka.

Nakon porodiljskog, Ivana kaže da joj je bilo potrebno vreme da uskladi privatne i poslovne obaveze, ali uz dobru organizaciju, sve je moguće. Iako uživa u tome što radi, uloga majke je najznačajnija.


- Ono što sam sigurna je da je imati dete najlepša stvar u životu. Majčinstvo je vrlo odgovoran posao, ali nagrada je najveća – neizmerna ljubav i radost zivljenja i odrastanja sa tim novim bićem -  ispričala je Ivaa svojevremeno u razgovoru za Pink.rs

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading