Neda Ukraden: Godine doživljavam kao bisere i slažem ih u predivnu ogrlicu

Autor:

18.04.2017 14:21

Foto:

Foto:



Pop diva Neda Ukraden, sredinom maja će proslaviti pet decenija uspešnog trajanja na sceni, a za ovu energičnu damu godine su samo broj. Ove godine puni 67, a za nju svakako važi pravilo da je kao vino - s godinama sve bolja!

Pet zlatnih decenija: Neda Ukraden proslavlja jubilej koncertom u Sava Centru

S vremena na vreme Neda počasti svoje verne fanove ponekom fotkom na društvenim mrežama, a koje samo potvrđuju da i u sedmoj deceniji izgleda fantastično.


 - Mojih 66! 100% organsko, bez silikona i fotošopa! Ovaj život je lep, spremna mi krila za let - napisla je u kometaru uz fotografiju velika muzička zvezda bivše Jugoslavije koja se proslavila hitom "Šalvare" .

O tome kako se nosi sa starenjem i koja je tajna njenog besprekornog izgleda, pevačica je otkrila u razgovoru za "Gloriju".


– Nikada se nisam bolje osećala! Godine doživljavam kao bisere i slažem ih u predivnu ogrlicu koja mi savršeno stoji! Uživam u životu svim čulima, slobodna i srećna što radim posao koji volim i što imam porodicu koja me ispunjava ogromnom srećom i ponosom. Šta još čovek da poželi? – punog srca je ispričala Neda.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading