Ema Votson: Od ljubimice filmske industrije do najplaćenije glumice

Autor:

18.04.2017 22:44

Foto:

Foto:



Ema Votson uskoro bi mogla da zameni američku ljubimicu i Oskarovku Dženifer Lorens na tronu najplaćenije glumice, prenosi The Evening Standard.

Zvezda "Harija Potera" i "Lepotice i zveri", koja je u nedelju proslavila 27. rođendan, donosi veliki profit filmovima u kojima glumi.

Za ulogu Bele u filmskoj adaptaciji Diznijevog klasika, Votsonova je plaćena 2,5 miliona dolara unapred, ali se očekuje da će zaraditi još 18,9 miliona zahvaljujući ugovoru koji joj osigurava deo zarade filma.

Haljina u centru pažnje: Ema Votson u kreaciji koju je 10 ljudi šilo 18 dana (foto)

Dženifer Lorens je za svoj poslednji film "Passengers" zaradila 20 miliona dolara. Mlada oskarovka je već drugu godinu najplaćenija žena u Holivudu. Prema magazinu Forbs, ona je 2015. godine zaradila 46 miliona dolara, a prošle godine 52 miliona dolara.

Film "Lepotica i zver" zasad je jedini film u 2017. koji je uspeo da zaradi više od milijardu dolara na bisokopskim blagajnama.

Dženifer Lorens: Opčinjena starijim muškarcem

- Mislim da ima svet na dlanu - rekla je Liza Anderson, osnivačica Anderson Group Public Relations -Ona je trenutno najveća zvezda. Može da glumi u bilo gde. Ona je američka ljubimica i svetska mezimica. Nema bolje pozicije od te. Sigurna sam da joj Holivud kuca na vrata.

Ema je navodno samo od "Harija Potera" zaradila 63 miliona dolara za ulogu Hermione.

Komentari. (0)

Loading