Melanija Tramp: Putevima prve dame Amerike

Autor:

19.04.2017 18:00

Foto:

Foto:



Turistička organizacija grada Ljubljane gostima slovenačke prestonice odnedavno nudi dodatni program: razgledanje lokacija koje je u mladosti posećivala tinejdžerka Melanija Knavs, danas supruga američkog predsednika, odnosno prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

#MelaniaTrump ❤❤❤❤ #DonaldTrump ???✌✌✌☺

Објава коју дели @ELFAY (@arellanofabeicio) дана 18. Апр 2017. у 9:42 PDT

Ciljna grupa izleta "Putevima prve dame SAD-a" su američki turisti koji tokom obilaska mogu da vide u kojoj četvrti je živela Melanija, gde se školovala i kako je provodila slobodno vreme, piše ljubljanski dnevni list "Dnevnik".

Ljubav iz školskih dana: Kako je mladi Slovenac osvojio Melaniju Tramp

- Uz detalje o životu Melanije Tramp, turisti će moći da upoznaju i način života u Ljubljani krajem osamdesetih godina prošlog veka - potvrdili su za "Dnevnik" u ljubljanskoj turističkoj zajednici.

Melanija Tramp, rođena Knavs, rođena je 26. aprila 1970. godine u Novom Mestu. S roditeljima Amalijom i Viktorom Knavsom detinjstvo i ranu mladost provela je u Sevnici kod Krškoga, a srednju školu završila u Ljubljani. U glavnom gradu je upisala fakultet, ali kako je počela da se bavi manekentstvom nije ga završila.

U Ljubljani su, u studiju fotografa Staneta Jerka, nastale njene prve fotografije na kojima se oprobala kao model.

Melanija Tramp: ko je prva Jugoslovenka u Beloj kući

Najviše koristi od Melanijinog statusa prve dame ima Sevnica, gradić od oko 5.000 stanovnika, ali je i cela Slovenija postala prepoznatljivija kao turistička destinacija.

 

Komentari. (0)

Loading