Tamara Dragičević i Nikola Đuričko: Prijateljstvo za sva vremena

Autor:

21.04.2017 12:33

Foto:

Foto:



Otkad su pre sedam godina zaigrali u filmu ‘Montevideo, bog te video’, glumci Tamara Dragičević i Nikola Đuričko počeli su da se druže.

U međuvremenu su postali veoma dobri prijatelji, a često kad se sretnu, Nikola, koji je iskusniji kad je reč o roditeljstvu jer je mnogo pre Tamare dobio decu, mlađoj koleginici otkriva ‘cake’ u najvažnijoj misiji - vaspitanju mališana.

Mladi... #nikoladjuricko??? ??☝?

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Apr 7, 2017 at 7:22am PDT

Tamara Dragičević otkriva zašto je odlučila da zamrzne ćerkine matične ćelije

Da podesetimo, Tamara je pre  četiri meseca dobila prvo dete, ćerku Stašu, sa kolegom glumcem Petrom Benčinom. Atraktivna glumica je o radostima majčinstva pričala je za "Gloriju":

- Devet meseci nosite bebu u stomaku i ne možete ni da zamislite kako će zaista izgledati taj trenutak kad je uzmete prvi put u ruke. Ne umem rečima da opišem momenat kad se to dogodi, preplave vas emocije i adrenalin. To je potpuno jedinstven osećaj, najlepši koji doživite u životu. Mislim da je nepristojno da kažem bilo šta više od toga. Mnogo žena to doživi, iako se vama čini da je vaš osećaj jedinstven, potpuno drugačiji.


Nikola je od 2002. godine u braku sa Ljiljanom, za koju kaže da je ljubav njegovog života. Par imadvoje dece - ćerku Nađu i sina Đorđa.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading