Molder i Skali ponovo u potrazi za istinom

Autor:

21.04.2017 22:00

Foto:

Foto:



Ljubitelji paranormalnih aktivnosti i NLO moći će ponovo da uživaju u seriji "Dosije X" pošto će, prema najavama iz "Foksa", biti snimljen novi serijal.

"Foks" je naveo da se Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vraćaju kao Molder i Skali, najomiljeniji detektivnski par u potrazi za istinomiza paranormalnih fenomena.  Novih 10 epizoda biće emitovano tokom predstojeće tv sezone 2017/2018, prenosi Tanjug.

15 manje poznatih detalja iz kultne serije Dosije X

A post shared by The X-Files (@thexfilesfox) on Aug 23, 2016 at 8:53am PDT


Ove role su ujedno donele i svetsku slavu Duhovniju i Anderson, koje smo imali prilike da između ostalog gledamo i u hit serijama "Kalifornikacija" i "Hanibal".

A post shared by Anne Kathrine (@ak.erzsebet) on Apr 20, 2017 at 12:29pm PDT

"I believe you." #hannibal #willgraham #bedeliadumaurier #hughdancy #gilliananderson

A post shared by Hannibal TV Series (@hannibalfandom) on Aug 10, 2016 at 12:54pm PDT


Džilijan je nedavno i izdala knjigu koju je napisala zajedno sa Dženifer Nadel, a po nazivu “We: A Manifesto for Women Everywhere”, u kojoj je otkrila da je u ranoj mladosti, kada joj je bilo svega 14 godina, prolazila kroz  izuzetno težak period, što je sve kasnije uzrokovalo mentalne probleme s kojima se bori veći deo života.

Džilijan Anderson o borbi sa depresijom: Bilo je dana kada nisam bila u stanju da izađem iz kuće

A post shared by The X-Files (@thexfilesfox) on Mar 30, 2016 at 10:12am PDT


Čuvena serija “Dosije X” Krisa Kartera  emitovana je od 1993. do 2002. godine i trajala je devet sezona. Osvojila je čak 15 prestižnih Emija i pet Zlatnih globusa i svojevremeno je važila za jednu od najdužih naučnofantastičnih serija u istoriji televizije u Sjedinjenim Američkim Državama.

A post shared by The X-Files (@thexfilesfox) on Mar 10, 2016 at 9:52am PST


Nastavljena je 2016. u vidu minu-serije, a njeni obožavaoci imali su priliku da uživaju u novim epizodama u kojima čuveni agenti Molder i Skali istražuju paranormalne fenomene. S nestrpljenjem se očekuje novi nastavak i avanture poznatih agenata u potrazi za istinom koja je, kako slogan serije kaže "tamo negde".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading