Vratila se na posao: Trudna Jovana blista pred kamerama (foto/video)

Autor:

24.04.2017 11:01

Foto:

Foto:



Voditeljka Jovana Joksimović se, nakon saznanja da je u blagoslovenom stanju, nakratko povukla sa malih ekrana, a danas je gledaocima Pink televizije ponovo poželela dobro jutro zajedno sa kolegom Srđanom Predojevićem.

Posle kratke pauze koju je uslovilo njeno drugo stanje, popularna voditeljka vratila se na male ekrane i svojim blistavim osmehom ulepšala jutro gledaocima Pink televizije, a sudeći po njenom izgledu, može se reći da joj trudnoća i te kako prija.

Jovana Joksimović: Kada volite posao koji radite, onda zapravo i ne radite

Jovana Joksimović već ima trogodišnjeg sina Kostu sa suprugom Željkom Joksimovićem, a na jesen podariće mu i blizance.

- Želeo bih da dobijem kćerku s Jovanom  - izjavio je kompozitor i pevač u intervjuu “Gloriji” pre nekoliko meseci, dok je njegova supruga, TV voditeljka i novinarka, dodala kako oboje maštaju da imaju veliku porodicu. Želja im se ispunula i popularni par sada očekuje dupla sreća.

Željko Joksimović: U svakoj mojoj pesmi oseća se ljubav prema Jovani

Inače, april mesec je u domu Joksimovića u znaku slavlja: Naime, proteklog vikenda u domu Joksimovića upriličeno je manje, intimno slavlje zbog Željkovog rođendana. Slavni supružnici 10. aprila su proslavili treći rođendan sina Koste, a zanimljivo je da je i Jovana rođena u aprilu, pa će ona svoj rođendan proslaviti sutra.

Komentari. (0)

Loading