Novi likovi iz sveta estrade i fudbala: Anica Dobra u drugoj sezoni serije "Ubice mog oca"

Autor:

27.04.2017 11:39

Foto:

Foto:



Jedan od novih likova u seriji "Ubice moga oca" igraće i Anica Dobra. Ona je nova forenzičarka, ali reditelj Gaga Antonijević kaže da će novi junaci serije biti likovi iz sveta sporta i estrade i da pravi zaplet tek počinje.
Serija će se prikazivati u regionu, a možda i u inostranstvu.

Nova sezona serije “Ubice mog oca”: Ko ostaje u ekipi?

- Cela radnja će se odvijati u zoni estrade i fudbala. Ubistvo pevača koje se desilo na kraju prve sezone a kog je tumačio Dragan Marinković Maca temelj je za dalja dešavanja, i sve će dalje ići u pravcu estrade i fudbala - otkriva reditelj detalje i intrige druge sezone popularne TV serije, ali naglašava da za nove uloge estradnih likova neće uzimati pevače.

- Ja to izbegavam. Teoretski gledano, to je u redu, ali čim je to malo veća i kompleksnija scena, ja to ne mogu da radim – iskren je Predrag - Gaga Antonijević. On objašnjava da će nastavak svakako imati dosta preokreta i uzbuđenja, ali i da je glavni novitet vezan konkretno za produkciju.

- Sada imamo novog sponzora i distributera, pa će druga sezona ići na više tržišta, a ne samo u Srbiji. Ići ćemo sada i u region, a možda i u inostranstvo. To je inovacija u odnosu na prvu sezonu. Znamo da će biti udarni termin, dakle subota ili nedelja, e sad, na kojoj televiziji će se emitovati, to se još uvek ne zna. Oko toga se još pregovara. Biće još nekih novih stvari koje nisu kod nas rađene, ali neću da otkrijem koje. Biće noviteta. Biće aspekata koji nisu viđeni ovde ni na filmu ni na televiziji - kaže Gaga Antonijević, i najavljuje kasting koji će otkriti i mnoge nove uloge.

- Počeli smo sa probama, veoma sam zadovoljan time kako se sve odvija. S kastingom počinjemo iduće nedelje, pa će tada početi da se pojavljuju i nova imena. Zasad je samo Anica Dobra dobra potvrđena kad su nove uloge u pitanju. Ona će igrati novu forenzičarku – otkriva on, a na pitanje šta možemo da očekujemo od lika koji će tumačiti poznata glumica, te da li će on biti dobar ili loš, kaže:

- Nema kod mene ni negativaca ni pozitivaca, svi su poprilično kompleksni. Svi likovi imaju i vrline i mane. Ali mogu da kažem da će Anica biti jedan jako zanimljiv lik. Biće dosta novih uloga, pošto nas putevi istrage vode u nove svetove.

Predrag Gaga Antonijević: Potrebno je mnogo sreće da neko naš nađe mesto u Holivudu

Kako svi likovi koji su prvu sezonu preživeli ostaju i u nastavku serije, sada su već i jedan dobro uigran tim.

- Sad smo jedna velika porodica, svi smo uklopljeni i siguran sam da će i snimanje biti i lepše i lakše. Baš sam srećan i mislim da nam je druga sezona na nivou prve, ako ne i bolja. Kažu da je bolja. Ja ne smem da se usudim da to tvrdim. Mi scenario pišemo da bude dinamičan, zanimljiv, e sad ne znam kako će biti, videćemo - zaključuje Gaga Antonijević.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading