Bivša devojka Krisa Brauna je prava štreberka (foto)

Autor:

30.04.2017 17:56

Foto:

Foto:



Glumica Karuči Tran, Amerikanka čiji je otac Jamajkanac a majka Vijetnamka, dobila je scenario za ulogu u TV seriji ‘Claws’.

U paklu nasilja: nekad zlostavljane, danas slavne

Ova bivša devojka repera Krisa Brauna prišla je najozbiljnije svom poslu: obukla je kostim, poprskala se sprejom sa zaštitnim faktorom, legla u ležaljku na plaži u Majamiju i krenula u učenje uloge. Jer, tako to rade štreberke.

Ova manekenka i glumica dospela je u žižu javnosti tokom burne veze sa bivšim Rijaninim dečkom Krisom Braunom, koga je na kraju optužila da ju je udario i više puta joj pretio da će je ubiti, zbog čega je muzičaru zabranjen pristup Tranovoj.

A post shared by ??? (@chrisbrownofficial) on Apr 10, 2017 at 9:53pm PDT

Naime, sud u Los Anđelesu početkom ove godine zabranio je američkom pevaču Krisu Braunu prilaz bivšoj devojci, pod pretnjom hapšenja jer ga je ona optužila da ju je udario pesnicom u stomak i gurnuo niz stepenice pre nekoliko godina, ali da tada nije zvala policiju.

i cannohhhh i cannohhh [#chrisbrown #openrp #newopenrp]

A post shared by @justineskye ? (@royzlty) on Apr 30, 2017 at 8:51am PDT

Manekenka koja igra i u televizijskim serijama zatražila je zatim zaštitnu meru jer joj je, kako je navela, Kris Braun pretio smrću u novijim porukama.

kiss it better babe ? • • #rihanna #fenty #badgalriri #navy #rihannanavy #navyordie

A post shared by robyn BadGyaaal fenty (@phhenty) on Apr 30, 2017 at 8:48am PDT

Rijana objasnila zašto se nije udala

Pevač je poslednjih godina imao posla sa policijom više puta zbog različitih ispada nasilja, posebno 2009. godine kada je pred ceremoniju dodele nagrada Gremi udario tadašnju devojku, pop zvezdu Rijanu.

Komentari. (0)

Loading