Tradicija se poštuje: Kako Boba i Brena slave Prvi maj?

Autor:

01.05.2017 12:21

Foto:

Foto:



Ljubav folk dive Lepe Brene i našeg proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića traje punu 31 godinu. Upoznali su se 1986, a pet godina kasnije i venčali. Danas oboje kažu da su odmah osetili da je sudbinska ljubav u pitanju, jedna od onih koje samo možete da priželjkujete da vam se dese.

Sudbinski susret i ljubav za ceo život: Kako su se zavoleli Brena i Boba (foto/video)

Njihovu ljubav krunisalo je rođenje sinova Stefana i Viktora,  koji uz Filipa, Bobinog sina iz prethodne veze, predstavljaju najveću radost i sreću za roditelje.

U domu Živojinovića drži se do tradicije, a tako će biti i ovog Prvog maja.

- Mislim da Prvi maj danas drugačije doživljavaju jer je i vreme drugačije. Moj pokojni otac i majka dok su bili živi, znalo se: jagnje sa komšijama, ide se negde napolje, pravi se roštilj... Prosto, narod je uživao u tim praznicima. To je bio praznik koji se tada cenio, praznik rada, koji se slavi na taj način što se ne radi. To je jedna lepa tradicija. Bitno je bilo i tada, a i danas da za ovakve praznike imate lepo vreme i dobre prijatelje.- Mi smo domaćinska porodica, imamo ogromno dvorište i često volimo da dočekamo goste kod nas Prvog maja. Kod nas je uvek puno ljudi, uvek se družimo. Ja nisam kao Boba ljubitelj mesa, roštilja i svih tih đakonija, ali volim dobro druženje. Sve što se slavi u krugu prijatelja slavi se sa hranom i alkoholom, tako da se i kod nas uvek nađe dobro vince i okrene se jagnje - otkrila je Lepa Brena u razgovoru za "Blic".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading