Kompromitujući snimak: Donald Tramp se udvarao poznatoj Spajsici u Melanijinom prisustvu (video)

Autor:

03.05.2017 14:26

Foto:

Foto:



Da je aktuelni predsednik Amerike Donald Tramp važio za zavodnika, nije tajna. Lista dama sa kojima je bio u vezi je podugačka, a poznato je i da se poslužio lukavstvom kako bi osvojio sadašnju suprugu i prvu damu Melaniju.

Lukav potez prevejanog ženskaroša: Kako je Donald na prevaru osvojio Melaniju

Dok lepa Slovenka nije ušetala u njegov život, nestašni Tramp nije štedeo na šarmu kad se radilo o lepim damama, a jedna od onih koje su mu bile na meti je i britanska glumica Ema Topson (57). Prilikom gostovanja u jednoj emisiji na švedskoj televiziji, glumica je otkrila da je Tramp bio vrlo direktan u udvaranju.

Prevejani ženskaroš: Kako je Donald Tramp pokušao da zavede Emu Tompson

A nedavno je otkriven i snimak koji pokazuje da je ovaj poslovni tajkun izgleda slab na Britanke. Na video snimku iz  2000. godine Tramp na crvenom tepihu povodom "VH1 Fashion Rocks" žurke daje intervju dvema članicama nekadašnjeg sastava "Spice Girls" - Emi Banton i Viktoriji Bekam.

A post shared by Spice Girls (@spicegirlsnet) on May 1, 2017 at 2:15am PDT


Devojke su najavile njegov dolazak rečima:

– Donald Trump izgleda kao bankar večeras – rekla je Bekamova i započela intervju pitajući ga šta večeras nosi.

Tajkun je odgovorio da ne zna, a potom je pogled "počeo da mu luta".  U Melanijinom prisustvu, zavodnik je otvoreno gledao u grudi i zadnjicu putene Eme, koja je za to vreme pokušavala da sakrije svoje "atribute" od njegovog pogleda.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading