Konačno istina: Miloš Teodosić prvi put javno o Jelisaveti i venčanju

Autor:

06.05.2017 11:50

Foto:

Foto:



Jedna od najintrigantnijih i najtajnovitijih veza na domaćoj javnoj sceni, svakako je ona između glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića.

Mesecima se piše da su zajedno, te da su raskinuli, da zapravo nikad nisu ni bili u vezi i da je sve marketinški trik... I glumica i sportista se do sada nisu oglašavali na ovu temu, na svako pitanje novinara o ljubavnom životu odgovarali su da je njihova privatnost samo njihova stvar.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Venčanje zakazano za jun

A kako je u poslednjih nedelju dana procurela vest da će par u junu stati na ludi kamen, a potom su već krenule prognoze i licitacije ko će im pevati na svadbi, ko će biti kumovi itd, Teodosić je rešio da stavi tačku na glasine i obelodani istinu.

- Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - rekao je Teodosić agenciji Beta.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading