Željko Joksimović prvi put progovorio o Jovaninoj trudnoći

Autor:

07.05.2017 09:13

Foto:

Foto:



Željko Joksimović raduje se što će se njegova porodica uvećati, a da njegova supruga Jovana ovog puta nosi dvojke, te kako se zbog svega toga oseća, popularni muzičar, otkrio je javnosti.

Željko Joksimović: U svakoj mojoj pesmi oseća se ljubav prema Jovani

-Kako to mislite čestitate mi prinovu? To je jednina? Nije jedno dete, nego su deca. Radujemo se i neizmerno smo srećni - rakao je kroz osmeh Željko Joksimović i time po prvi put potvrdio vest da njegova supruga i poznata voditeljka, nosi blizance.

Omiljeno mesto. #more #sunce #athens #jod #fredoespresso

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Apr 29, 2017 at 3:56am PDT

Iako nije želeo da otkriva previše detalja s obzirom na to da je poznat i po tome što ne voli da priča o svom privatnom životu, ali i da je žurio na nastup kojim je otvorio jedan beogradski splav te večeri, popularni pevač i kompozitor ipak nije mogao da sakrije koliko je ponosan na činjenicu da će još jednom postati otac, i to dvoje dece.

Željko Joksimović: Imam divan život sa Jovanom koji me ispunjava

Voleli bismo da imamo veliku porodicu– otkrila je Jovana svojevremeno u razgovoru za “Gloriju”, na šta se Željko nadovezao:

Želeo bih da dobijem ćerku s Jovanom.

Želja im se ispunula, a život, kako to često biva, priredio im je iznenađenje, pa sada presrećni roditelji očekuju blizance.

Kako je Jovana već u petom mesecu trudnoće, niko i nije očekivao da će se i ona pojaviti na ovom Željkovom nastupu, posebno jer je već bila prošla ponoć, a čak su i za njega, kako kaže, ovo prilično sitni sati.

- Kasno mi je zaista. Ja inače već duže vreme ne nastupam ovako kasno. Leti da, ali ovako u prolećnom periodu, u ovo vreme ja već spavam, tako da, eto, nemojte mi zameriti što možda malo i izgledam pospano - objašnjava on.

I možda se zaista tako i osećao, mada na njegovom licu nije bila primetna ni trunka umora. Jedino što su svi prisutni primetili, a kasnije i publika kojoj je pevao skoro dva sata, to je da Željko Joksimović blista za dvoje.

Srecna Nova godina!!!??? #budva

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Dec 31, 2016 at 3:07pm PST

Od kada su saznali da je Jovana trudna, Željko se trudi da se ne odvaja od svoje supruge i svo slobodno vreme posvećuje njoj i sinu Kosti. A razlog zbog kojeg poznati pevač u poslednje vreme nastupe zakazuje u Beogradu, otkriva izvor blizak pevaču:

- Niko od njega to ne traži, posebno ne Jovana, koja nije jedna od onih razmaženih trudnica, ali njemu jednostavno teško pada da se odvoji od nje i Koste u ovom trenutku. Voli da je što više vremena s njima, pa tako i izbegava nastupe zbog kojih bi morao da putuje u inostranstvo. On je jako pažljiv prema Jovani, a sada kada je trudna posebno vodi računa o svemu jer su mu oni na prvom mestu. Sve vreme je s njom na vezi i kada nije kod kuće, a posle nastupa otišao je pravo kući - rekao je izvor za "Blic".

Komentari. (0)

Loading