Otvaranje Pesme Evrovizije 2017: Tijana Bogićević na crvenom tepihu (foto)

Autor:

08.05.2017 21:37

Foto:

Foto:



Zvanična ceremonija otvaranja Pesme Evrovizije 2017. svečano je organizovana sinoć. Delegacije zemalja učesnica prošetale su crvenim tepihom, a među njima je bio i srpski tim.


Tijana Bogićević, uz podršku pratećih vokala, plesnog igrača i evrovizijskog tima Srbije, svečano je prošetala crvenim tepihom, obučena u crnu dugu haljinu. Crveni tepih dug 265 metara, najduži u istoriji Pesme Evrovizije, bio je postavljen ispred predsedničke palate Marinski u Kijevu. Duž celog tepiha, Tijana se fotografisala i odgovarala na intervjue novinara koji prate Pesmu Evrovizije iz celog sveta.


Delegacije je put vodio do glavnog platoa, sa kojeg je naša predstavnica simbolično pustila zastavu Srbije u nebo. Nakon toga, u Evroklubu, mestu okupljanja svih zemalja, svečano je otvoren 62. po redu Evrosong, uz reči dobrodošlice i želju da gosti uživaju u Kijevu i Ukrajini.

Tijana Bogićević imala prvu probu u Ukrajini: Napravili smo dobru priču (Video)


Srpski tim nastavio je svoje aktivnosti i danas. Evrovizijska delegacija bila je gost ambasade Srbije u Kijevu, uz veliku podršku i želju za uspehom u drugom polufinalu, u četvrtak, 11. maja, kada Tijana Bogićević nastupa prva.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading