Velika zvezda belog sporta: Da li je ovo novi trener Novaka Đokovića?

Autor:

09.05.2017 10:50

Foto:

Foto:



Bivši najbolji teniser sveta Andre Agasi mogao bi da postane trener Novaka Đokovića, prenosi "Dejli Telegraf".

Novak Đoković raspustio ceo stručni štab: Želim da pronađem način da se vratim na sam vrh jači i otporniji nego pre

Đoković je pre nekoliko dana raskinuo saradnju sa kompletnim stručnim štabom, potom najavio da će novi trener biti neko "veliko ime".

Legendarni američki teniser mogao bi da se vrati na tur i preuzme ulogu koju su do pre nekoliko meseci imali Boris Beker i Marijan Vajda.

- Biće to neko ko je imao slično iskustvo kao ja. Nema mnogo ljudi u prošlosti koji su uspeli da igraju na tako visokom nivou, pa ćemo videti. Razmišljam polako i temeljno o tome. Ne želim da žurim sa odlukom -rekao je Đoković pre nekoliko dana, prenosi B92.

S obzirom na to kakav karakter ima i na njegovu burnu tenisku prošlost, osvajač osam Grend slem titula potpuno se uklapa u želje srpskog tenisera.

Novak Đoković i Marijan Vajda: Rastanak nakon 11 godina i 67 osvojenih titula

Britanski list saznaje da će uloga Agasija biti ograničena i da se on neće pojavljivati na svim turnirima. Novak bi u tom slučaju angažovao još jednog trenera koji bi ga pratio na turu.

Agasi i Beker

Pre nekoliko meseci pojavile su se informacije da bi Amerikanac mogao da postane trener Nika Kirjosa iz Australije, ali je on to demantovao.

-Ne bih imao vremena za svoju decu, koja imaju 15, odnosno 13 godina. Odgovor je ne, ne bih mogao to da radim na način na koji želim -rekao je tada Agasi koji je u dugogodišnjem braku sa bivšom teniserkom Štefi Graf.

Komentari. (0)

Loading