"Stonsi" zakazali novu evropsku turneju

Autor:

09.05.2017 14:55

Foto:

Foto:



Rok grupa Rolling Stones kreće na jesen na evropsku turneju tokom koje će održati 13 koncerata u 12 evropskih gradova, s početkom u Hamburgu 9. septembra, saopštili su organizatori.

Turneja nazvana "Stones-No Filter" sledi posle njihove velike turneje po Južnoj Americi koja je završena istorijskim koncertom na Kubi prošle godine.

Happy birthday @chuck_leavell! ?

Објава коју дели The Rolling Stones (@therollingstones) дана 28. Апр 2017. у 2:23 PDT

Stounsi planiraju da sviraju poznate hitove kao i numere sa poslednjeg albuma "Blues & Lonesome", koji je odmah po objavljivanju krajem 2016. bio na vrhu top lista u Velikoj Britaniji.

- Jako sam uzbuđen što ćemo svirati u Evropi ove jeseni i vratiti se na neka poznata mesta i neka gde nikad ranije nismo nastupali -rekao je frontmen Mik Džeger, navodi se na njihovom sajtu.

@stonesexhibitionism is now open at @navypierchicago. Get tickets and plan your visit via the link in the bio. #stonesism

Објава коју дели The Rolling Stones (@therollingstones) дана 25. Апр 2017. у 6:49 PDT

Posle Hamburga 9. septembra koncerti će biti održani u Austriji, Švajcarskoj, Italiji, Španiji, Holandiji, Danskoj i Švedskoj, a poslednji nastupi su u Parizu 19. i 22. oktobra.

U Parizu će nastupati u novoj sali U Arena koja može da primi 40.000 gledalaca.

Prodaja karata za pariske koncerte počinje 17. maja i nije isključeno da će biti i treći koncert ako bude veliko interesovanje, navode svetski mediji.

Komentari. (0)

Loading