Nova beba za "Novu devojku": Glumica Zoi Dešanel rodila dečaka i dala mu neobično ime

Autor:

09.05.2017 17:43

Foto:

Foto:



Američka glumica Zoi Dešanel koju ovih dana imamo prilike da gledamo u seriji koja se emituje na kanalu Fox Life "Nova devojka", kako prenosi portal "Hello" porodila se krajem prošle nedelje!


Ona i njen suprug Džejkob Pečnik su dobili dečaka, što je ovom paru drugo dete. U julu 2015 dobili su ćerkicu Elsi Oter, a tada se pričalo o neobičnom imenu koje su Zoi i Džejkob dali bebi, jer "oter" na engleskom znači vidra.

Gostujući kod Elen Dedženeris, koja se tada našalila da mora da je u pitanju porodično ime ili jednostavno podsetnik da svi pripadamo sisarima, Zoi  je objasnila odakle je potekla ideja.

 - Ne, dopalo nam se jer je Elsi klasično ime, puno ljudi imaju bake i tetke koje se tako zovu. Zbog toga smo želeli da druge ime bude, pa pomalo divlje. Ja izuzetno volim životinje, volim što su pametne, zabavne, slatke, a vidra ima sve te atribute - rekla je glumica.


Ni drugo dete nije zaobišlo neobičano ime, pa su tako glumica i njen suorug odlučili da ga nazovu Čarli Vulf (vuk).


Glumica čiji su zaštitni znak guste šiške i krupne plave oči, važi za jednu od neobičnijih ličnosti u Holivudu. Kao i njena starija sestra glumica Emili Dešanel, ne voli da se pojavljuje na crvenom tepihu, ima specifičan stil oblačenja od koga ne odustaje godinama, a neretko od reditelja zahteva i da njen lik obavezno ima muzičku numeru, budući da jako voli da peva...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading