Kraj apstinencije: Miranda Ker se ponovo udaje

Autor:

14.05.2017 22:00

Foto:

Foto:



Australijski supermodel Miranda Ker razvela se od glumca Orlanda Bluma pre nepune četiri godine, a prekid braka je lepotici toliko teško pao da prema spostvenom priznanju dugo nije mogla da se oporavi.

Ispovest Mirande Ker o mračnom periodu života: Razvod je bio najbolnije iskustvo

Atraktivna manekenka koja s Blumom ima šestogodišnjeg sina Flina, otvoreno je pričla o teškom periodu i velikom bolu koji je osećala po okončanju veze za glumcem.

– Kada smo se Orlando i ja rastali, bila sam u teškoj depresili. Nikada do tada zapravo nisam spoznala dubinu osećanja bola i tuge, jer sam po prirodi vrlo srećna osoba – priznala je Miranda u intervjuu za kanadsko izdanje magazina “Elle” i dodala – Pomoglo mi je tek kad sam shvatila da svaka moja misao se zapravo prenosi na moju realnost, moj život, a jedino ja imam kontrolu nad svojim umom.

Објава коју дели Miranda (@mirandakerr) дана 18. Сеп 2016. у 5:35 PDT


Ipak, sreću je pronašla uz biznismena i suosnivača popularne aplikacije “Snapchat” –  Ivana Špigela. Par je prošle godine objavio veridbu, a ono što je izazvalo u najmanju ruku nevericu javnosti jeste njihova odluka da do braka nemaju seksualne odnose.

- Moj partner je izuzetno tradicionalan i ja to poštujem - rekla je manekenka.

Објава коју дели Miranda (@mirandakerr) дана 24. Авг 2016. у 1:01 PDT


A sada se čini da će apstinenciji konačno doći i kraj, jer izvori bliski paru tvrde da je uskoro venčanje na pomolu.


- Biće to raskošno venčanje godine u okolini Los Anđelesa - ozjavio je izvor blizak Mirandi.

Објава коју дели Miranda (@mirandakerr) дана 4. Јун 2016. у 12:48 PDT

Bivši Viktorijin anđeo i biznismen su u vezi od juna 2015. godine, a upoznali su se na gala večeri jednog modnog brenda. Devet meseci nakon upoznavanja objavili su i veridbu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading