Omaž prijatelju: Kejt Mos snima dokumentarac o Džordžu Majklu

Autor:

14.05.2017 22:30

Foto:

Foto:



Britanska manekenka Kejt Mos snimiće dokumentarni film o životu svog preminulog prijatelja Džordža Majkla. Ostvarenje koje nosi naziv "Freedom" snima se upravo u kući te velike muzičke zvezde.

Kejt i Majkl bili su dugogodišnji prijatelji, a po medijima su često kružile priče da su njihove bašte povezane tajnim prolazom, piše El.

Објава коју дели Kate Moss (@wheresmossy) дана 26. Дец 2016. у 7:08 PST


Manekenka je proteklih dana viđena sa kamermanima ispred Džordžove kuće tokom snimanja filma, koji će se zvati "Freedom" (Sloboda). Ideja za film navodno je nastala pre muzičareve smrti u decembru prošle godine.


Iako je poznata po radu ispred kamere, Mosova će u ovom slučaju biti glavna iza kamere. Film bi trebalo da se emituje u Ujedinjenom Kraljevstvu krajem godine, u kojem će se, između ostalog, prikazati i snimci sa njegovog poslednjeg nastupa.


- Kejt i Džordž su bili prijatelji godinama i vrlo dobro su se znali. Snimanje kod njegove kuće bi dalo uvid obožavaocima u Majklov život kakav dosad nisu imali. Kejt retko kada daje intervjue, pogotovo pred kamerama, ali je prema ovom projektu vrlo strastvena - rekao je izvor blizak manekenki.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading