Bred Pit pati za porodicom: Deca su život, ona su sve na svetu

Autor:

17.05.2017 15:03

Foto:

Foto:



Prošlo je osam meseci kako je holivudski superstar Bred Pit od uzornog oca i muža postao alkoholičar, preljubnik i osoba koja je osumnjičena za verbalno i fizičko zlostavljanja sina Medoksa. Rastanak najpopularnijeg holivudskog para, čuvene "Branđeline" izneo je na videlo mračne tajne...

Bred Pit, prvi intervju nakon razvoda: Ako nekoga voliš, pusti ga da ode

Kako je sam priznao u intervjuu za "GQ", prvom koji je dao nakon razvoida od Anđeline, glumac se već dugi niz godina bori sa alkoholizmom.

Bio sam profesionalni pijanac. Bio sam odličan pijanac– priznao je holivudski glumac.

A post shared by GQ Style (@gqstyle) on May 2, 2017 at 6:02pm PDT


 Postao sam problem, ali sam sada srećan što sam šest meseci trezan, iako je gorak osećaj, ponovo imam svoj život u svojim rukama. To je ljudski izazov - priznaje holivudski lepotan kome je sada najveća želja da bude bolji otac.

Nova ljubav joj prija: Seksi izdanje Anđeline Džoli nakon dužeg vremena (foto)

Glumac je istakao da svu enrgiju sada usmerava na brigu o svoje šestoro dece, troje bioloških - Šajlo (10) i blizancima Vivijen i Noksu (8), kao i troje usvojenih - Medoksu (15), Paksu (13) i Zahari (12).

A post shared by Jolie-Pitt ❤️ (@joliekids) on Apr 14, 2017 at 10:38pm PDT


 - Pokušavam da nekako održim naš odnos i pronađem način da u ovim novim uslovima funkcionišemo kao porodica - ispričao je Pit za agenciju Asošijeted Pres  i dodao - Deca su sve. Deca su moj život. Ona vam okupiraju svu pažnju, a tako i treba da bude.


Iza glumca je najbolnijih osam meseci, ali bez obzira na sve, želi da život posmatra u pozitivnom svetlu.

- Toliko lepote još ima na svetu i toliko ljubavi. Toliko ljubavi možemo da pružimo jedni drugima. Biće sve u redu, to je samo život - setno je zaključio glumac.

A post shared by GQ Style (@gqstyle) on May 6, 2017 at 5:53am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading