Princ Hari i Megan Markl: Da li je na pomolu još jedno kraljevsko venčanje?

Autor:

17.05.2017 18:54

Foto:

Foto:



Od kada je javnost saznala da je princ Hari u vezi sa zvezdom serije "Suits", mnogi s nestrpljenjem očekuju vesti o još jednom kraljevskom venčanju.

Time for Love

A post shared by Prince Harry (@princeharry_w) on May 8, 2017 at 8:06pm PDT

A izgleda da je sada napokon došao i taj trenutak. Samo nekoliko nedelja nakon prvog službenog pojavljivanja para u javnosti, gde su uhvaćeni kako razmjenjuju poljupce, princ Hari dobio je "zeleno svetlo" od kraljice da zaprosi svoju devojku Megan Markl.

Megan Markl i princ Hari: Glumičin debi u visokom društvu (foto)

#princeharry

A post shared by Prince Harry (@princeharry_w) on May 9, 2017 at 5:17am PDT

- Kako za sada stvari stoje, veridba bi mogla da se dogodi do kraja godine. Hari je razgovarao sa kraljicom i dobio je njeno službeno odobrenje - otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici za britanske medije.

Vesti o veridbi stigle su samo nekoliko dana nakon što je iz Vestminsterske palate otkriveno da je kraljica dopustila Hariju da se sa svojom izabranicom venča u istoj crkvi, gde su sudbonosno "da" izgovorili i njegov brat princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i njegovi roditelji princeza Dajana i princ Čarls.

"They look cute and happy together" @marianalejac . . #PrinceHarry #MeghanMarkle

A post shared by Prince Harry (@princeharry_w) on Mar 4, 2017 at 6:00am PST

Šuška se i kako će se Megan, navodno, do kraja godine preseliti u Harijev stan u Kensingtonskoj palati.

Zašto Megan Markl nikad neće postati princeza

Izgleda da je veza princa i glumice napokon dobila pozitivni zaokret, nakon što su se čule priče o kraljičinom neodobravanju, razvodu Megan Markl kao i negodovanje britanske javnosti o Harijevom izboru devojke.

Komentari. (0)

Loading