Ponosna mama: Ovako je Gvinet Paltrou čestitala ćerki rođendan (foto/video)

Autor:

17.05.2017 22:32

Foto:

Foto:



Američka glumica Gvinet Paltrou veliki je ljubitelj društvenih mreža i redovno objavljuje fotografije iz svog privatnog života. Bivša supruga muzičara Krisa Martina, sada je otišla i korak dalje, pa je pokazala i svoju ćerku Epl, iako to gotovo nikada ne čini.

Gvinet Paltrou: Povratak bivšem mužu

Ipak, rođendan naslednice bio je posebna prilika, pa je lepa oskarovka odlučila da priredi divnu čestitku svojoj mezimici.

-Srećan 13. rođendan, ti predivno biće. Ti obasjavaš svaku prostoriju, moje srce, svet. Ti si mi sve, volim te - napisala je ponosna mama ispod fotografije.

Porodičnom slavlju pridružio se i tata Kris Martin, kao i njihov mlađi sin Mozes. Zajedno su se uputili u Muzej sladoleda, a na fotki sa zajedničkog druženja sličnost mame i njene naslednice nikom nije promakla.

Best Apple's birthday/Mother's Day EVER at the @museumoficecream ???@autumncomm SO FUN #goopgo #dtla

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 14, 2017 at 2:09pm PDT

Pratioci slavne glumice na društvenim mrežama odmah su se pridružili rođendanskim čestitkama, a nisu zaboravili da primete da je Epl “preslikana” mama.

Savet za sve ostavljene žene: Gvinet Paltrou zna kako da zasigurno prebolite bivšeg

Glumica i pevač su bili više od deset godina u braku. Od 2014. ne žive više zajedno, a pre godinu dana stavili tačku na svoj brak i zvanično se razveli.

Komentari. (0)

Loading