Novak Đoković: Juče se dogodilo čudo, žena mi je rekla da sam lud...

Autor:

21.05.2017 11:05

Foto:

Foto:



Mnogo kritika morao je da istrpi Novak Đoković zbog slabijih partija proteklih godinu dana, ali na mastersu u Rimu ponovo je podsetio na svoje najbolje dane.

Ono što su svi primetili jeste emocija koju je Novak ispoljio u polufinalnom meču protiv Dominika Tima (6:1, 6.0). Ponovo stisnute pesnice, ponovo karakterističan uzvik posle osvojenog poena.

Novak Đoković: Mi smo teniseri, ponašamo se kao mašine, ali smo pre svega ljudi

To je primetio i njegov bivši trener Boris Beker, koji na Tviteru napisao:

-Posle dugo vremena video sam ponovo vatru na Novakovom licu.

I to nije bio kraj. Samo jedan izgubljen gem u meču naterao je Nemca da se ponovo oglasi:

-Najbolji meč Đokovića u ovoj godini.

Boris Beker je poručio da se ne otpisuje tako lako igrač koji ima 14 grend slem titula, te da s nestrpljenjem očekuje finalni meč protiv Zvereva, koji je igra danas u 16 časova.

Velika zvezda belog sporta: Da li je ovo novi trener Novaka Đokovića?

Najbolji srpski teniser juče je na mastersu u Rimu u jednom danu ostvario dve pobede( pre Tima pobedio je Huana Martina del Potra), i po mišljenju mnogih, ponovo postao onaj stari.

Da je i dalje željan pobeda, uspeha i titula pokazao je i sam Nole pa je na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju i duhovitu poruku.

- Udar munje daje mi mnogo energije. Imao sam sreće da sinoć izbliza vidim predstavu na nebu. Otkako me je jedna munja udarila u glavu, osećam se pomalo čudno. Verovatno bi mi pomogle rukavice koje je Nikola Tesla nosio kada se igrao munjama, ali ja ih nemam. Žena mi kaže da sam lud. Nije ni čudo... posle sinoćnog poklona od prirode - napisao je Đoković.

Komentari. (0)

Loading