Kavijar, stoni tenis i sarmice: Otkriveni detalji svadbenog slavlja Pipe Midlton

Autor:

21.05.2017 15:54

Foto:

Foto:



Pippa i James igrali stoni tenis s Federerom, gosti jeli ruski kavijar od 46.500 eura

Pipa Midlton, sestra britanske vojvotkinja od Kembridža, i njen suprug Džejms Metjuz nisu štedeli novac kako bio njihov svadbeni dan prošao onako kako su zamislili.

Iako nema fotografija sa jučerašnjeg slavlja jer je unošenje mobilnih telefoba bilo zabranjeno, britanski mediji su se potrudili da saznaju detalje.

Pipa i Džejms – upravo venčani: Prvi poljubac u javnosti je i njihov prvi bračni poljubac! (foto)

Oni navode da je gostima služen ruski kavijar vredan više od 46.500 evra, kao i skupi šampanjci, dok su mladenci zaigrali stoni tenis sa šampionom Vimbldona Rodžerom Federerom koji je bio gost na venčanju sa suprugom Mirkom.

Mladenci su unajmili i posebno osoblje koje je kontrolisalo goste kako ne bi uneli krišom telefone.

Svadba je koštala više od 800.000 evra, a samo na verenički prsten je potrošeno 232.000 evra koji je napravljen od dijamanata i platine. Britanski dizajner Giles Deacon je radio dve haljine koje su plaćene oko 46,5 hiljada evra koje je mlada kombinovala s ručno izrađenim cipelama Manolo Blahnik od 2,3 hiljade evra.

Pipa Midlton na strogom režimu ishrane uoči venčanja, stručnjaci tvrde: Ta dijeta je opasna

Staklena nadstrešica u kojoj je održana svadba, uvezena je iz Belgije i koštala je 116.000 evra.

Za ovaj događaj kuvalo je 30 kuvara, a poslužena je torta na šest spratova.

Svadbi je prisustvovalo oko 300 gostiju među kojima je bila i devojka princa Harija Megan Markl, koju javnost nije imala prilike juče da vidi budući da je britanski princ na slavlje stigao u društvu starijeg brata Vilijama. Gosti su imali pet jela, a za večeru su dobili sarmice od ovčjih iznutrica sa jagnjetinom i viskijem.

Ko je suprug Pipe Midlton? Džejmsov život obeležila je velika tragedija

Na ceremoniji su ispoštovani i škotski običaji. Ranije tokom dana par je imao prijem u Engefield Stateu gdje su gostima služeni šampanjac i skupi kanapei.

Komentari. (0)

Loading