Sanja Marinković: Postala sam majka onog trenutka kada sam bila spremna da se promeni čitav moj život

Autor:

21.05.2017 21:20

Foto:

Foto:



Voditeljka Pink televizije Sanja Marinković kaže da je brak zajednički život, a taj život nije samo zagrljaj već i popodne koje posvetiš detetu sa kojim radiš domaći zadatak. Brak se čuva, a emocije su nešto za šta se ne pita glava, već srce.  Žene se različito ponašaju u braku, muževi takođe, imaju dileme, ali Sanja ih nemam. Bez obzira na to koliko želi zagrljaj, veruje da je jedina bezuslovna ljubav ona između majke i deteta.

Moja jutarnja kafa narednih deset dana;) @thebeachdubai #enjoy #morningtime @picsdubai #coffeetime #familytime #winterholiday

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Feb 7, 2016 at 12:14am PST

Niste od onih uspešnih poslovnih žena koje su majčinstvo prihvatile kao kompromis zbog okoline i biološkog sata. Šta vam je dalo znak da ste spremni za taj najvažniji korak u životu?

Sanja Marinković: Nikada mi nisu bili privlačni muškarci koji se cenjkaju na pijaci i žure kući sa prazilukom u kesi

Disneyland Paris,Strahinja i mama:))

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Apr 23, 2015 at 1:42pm PDT

Odlučila sam da postanem majka onog trenutka kada sam bila spremna da se zbog toga promeni čitav moj život. Neki su mi zamerali što sam relativno kasno, u trideset petoj godini, rodila dete, ali ja i danas govorim mladim devojkama da ne dozvole da mediji utiču na njih, niti da ih bilo ko frustrira željama da rano dobiju unuke, jer je najvažnije da one sazru za roditeljstvo. Mnogi su me pitali: “Zašto si se u zenitu popularnosti odlučila na takav korak?” Tada sam radila emisiju “Sve za ljubav” i zarađivala najviše novca u karijeri, ali sam onog trenutka kad sam osetila da sam spremna presekla i rekla: “E, sad je kraj!” Na vrhuncu karijere stavila sam tačku na sve, odlučila da rodim dete i nikad se nisam pokajala - kaže voditeljka za Hello.

Šta još čini vaš svet nezavisno od posla?

– Samo porodica o kojoj govorim i dete. Uvek ponavljam da je jedina mera moje sreće moje dete. Partneri dođu i prođu, roditelji su tu, ali, nažalost, neće biti zauvek, a dete je nešto najvrednije što postoji.

 

Komentari. (0)

Loading