Sreća joj lepo stoji: Ko je Anđelina Džoli vratio osmeh na lice? (foto/video)

Autor:

28.05.2017 14:33

Foto:

Foto:



Razvod holivudskog miljenika Breda Pita i prelepe Anđeline Džoli bio je glavna tema svetskih medija proteke godine. Javne prozivke, optužbe za zlostavljanje dece, drogu, alkoholizam… samo su deo “prljavog veša” koji je ovaj par izneo u javnost.

Bred Pit pati za porodicom: Deca su život, ona su sve na svetu

Nakon što je par objavio da se razvodi, šuškalo se da lepa glumica jedva funkcioniše zbog problema sa anoreksijom, kao i da pati daleko od svih, u tišini svog doma.

Da ipak nije sve crno, potvrdila je njena izjava, prva koju je dala nakon razvoda od Breda Pita za magazin "In Touch".

–  Mi smo porodica, i zauvek ćemo biti porodica. I sigurno ćemo zajedno prebroditi ova teška vremena i, nadam se, nakon toga biti još snažniji kao porodica – ispričala je Anđelina.

Nakon najtežeg perioda u njenon životu, Anđelina je okrenula novi list. Kako prenose strani mediji, pronašla je novu ljubav. U pitanju je čuveni filantrop koga je glumica prošle godine upoznala u Londonu. A da je njihova romansa ozbiljna, potvrđuju i izjave pouzdanih izvora da par čak i planira da se venča.

Nova ljubav joj prija: Seksi izdanje Anđeline Džoli nakon dužeg vremena (foto)

Za sada lepa glumica nije potvrdila glasine i u javnosti se pojavljuje ili sama ili u društvu dece: troje bioloških - ćerke Šajlo (11) i blizanaca Vivijen i Noksom (8),  i troje usvojenih – sinovima Medoksom (15) i  Paksom (13) i ćerkom Zaharom (12).

Tako je cela Anđelinina putujuća porodica juče u pariskom Diznilendu  proslavila jedanaesti rođendan Šajlo.

@teamajolie је поделио/ла објаву дана 27. Мај 2017. у 10:45 PDT


Da su deca najveće bogatstvo i istinski izvor radosti, potvrđuju ove fotke i snimci, na kojima je Anđelina prvi put posle dužeg vremena nasmejanai vidno srećna.

@teamajolie је поделио/ла објаву дана 27. Мај 2017. у 11:05 PDT

@teamajolie је поделио/ла објаву дана 28. Мај 2017. у 3:23 PDT

@teamajolie је поделио/ла објаву дана 28. Мај 2017. у 3:26 PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading