Predmet zavisti u Holivudu: Sindi Kraford i Rende Gerber proslavili 19 godina ljubavi

Autor:

30.05.2017 19:21

Foto:

Foto:



Supermodel Sindi Kraford (51), koja je suvereno vladala modnim pistama devedesetih godina prošlog veka, juče je proslavila jedan poseban i za Holivud redak jubilej - 19 godina braka!

Kraford i njen suprug, uspešni biznismen Rende Gerber su se venčali na plaži, davne 1998. godine. Pre nego što će je Rende osvojiti, lepa Sindi je četiri godine bila u braku sa holivudskim zavodnikom Ričardom Girom. O ovom braku se dosta pisalo, o Girovoj opsesiji budizmom, a čak je bilo i onih koji su tvrdili da je njihov brak farsa, samo "pokrivalica" za javnost kojom Gir prikriva svoju homoseksualnost.

Pomalo ljuta Sindi Kraford: Nikada više neću izgledati kao da mi je 20

Bilo kako bilo, rastali su se 1995.Tri godine kasnije, jedna od najlepših žena na svetu prepoznatljivog zaštitnog znaka - mladeža iznad usne, koja i u šestoj deceniji pleni neverovatnom lepotom, sreću je pronašla uz Gerbera. Dve godine nakon venčanja, dobili su prvo dete - sina Preslija, a dve godine kasnije i ćerku Kaju.

Ovaj poseban dan par je, kako je to postao običaj među svetskim zvezdama, obeležio na društvenim mrežama.

Sindi Kraford podržala Džordža Klunija: Blizanci bi trebalo ovako da se zovu (foto)

Lepotica koja je devedesetih osvojila svet učešćem u spotu za pesmu "Freedom" nedavno preminulog Džordža Majkla, svojoj ljubavi se zahvalila što je "trpi sve ove godine".

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on May 29, 2017 at 8:15am PDT


- 19 godina braka sa ovim momkom! Srećna godišnjica! Zaista sam blagoslovena što si mi suprug. Hvala ti što me trpiš sve ove godine - napisala je u komentaru uz fotografiju.

Njen suprug je uzvratio ništa manje emotivnom porukom i zajedničkom fotografijom sa njihovog venčanja koju do sada javnost nije videla.

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on May 29, 2017 at 2:06pm PDT


  - Znao sam da si ta kada smo na našem venčanju završili u bazenu... Srećna godišnjica!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading