Porodica podnela tužbu protiv glumca: Džim Keri na sudu zbog samoubistva Katrione Vajt

Autor:

03.06.2017 10:12

Foto:

Foto:



Holivudski glumac Džim Keri uskoro će se naći pred sudom, zbog slučaja samoubistva bivše devojke Katrione Vajt, preneli su američki mediji.

Prijatelji zabrinuti za Džima Kerija: Kakvu tajnu krije duga seda brada

Naime, porodica pokojne Katrione podnela je tužbu protiv glumca u kojoj ga terete za njenu smrt. Podsetimo, bivša devojka Džima Kerija se 2015. predozirala lekovima za koje nije imala recept. Poslednji SMS koji je primila bio je upravo od njega, i glasio je "Znaš li gde su moje pilule".

Kako je ranije navedeno, glumac je znao da je devojka bila sklona depresiji i da je već ranije pokušala sebi da oduzme život. Uz to, Keri je navodno preduzeo sve kako bi pokazao da nema nikakve veze sa smrću nesrećne devojke.

Katrionu Vajt su pronašli mrtvu u njenom domu u Los Anđelesu, nakon što je uzela preveliku dozu lekova. Sa Džimom Kerijem je prekinula samo sedam dana pre samoubojstva, a u poruci koju je ostavila glumcu napisala je da ona jednostavno nije za ovakav svet.

Keri poriče sve optužbe, dok njegovi advokati navode da se njemu ne može suditi kao "dileru droge" ako je Katriona ukrala njegove lekove, i da on ni na koji način nije izazvao njenu smrt.

Slučaj počinje uskoro pred Vrhovnim sudom u Los Anđelesu.

Komentari. (0)

Loading