Sreća u porodici holivudskog glumca: Porodila se Amal Kluni

Autor:

06.06.2017 18:52

Foto:

Foto:



Amal i Džordž Kluni danas su postali roditelji devojčice i dečaka.

Džordž Kluni: Ako je mogao Belmondo sa 70 da menja pelene, mogu i ja sa 56!

Supruga holivudskog glumca na svet je donela blizance, a informaciju je za svetske medije potvrdio portparol slavnog para.

Kako je javio AP, advokatica Kluni danas je na svet donela sina i ćerku, a poznati roditelji nisu se mnogo dvoumili oko imena za svoje naslednike.

Njih dvoje nisu se trudili da budu u trendu, kao što to čini većina holivudskih parova i deci daju neobična imena, tako da se ćerka zove Ela, a sin Aleksandar.

?

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Feb 26, 2017 at 12:31pm PST

Džordž i Amal Kluni: Najlepše je u četvoro

- Ovog jutra Amal i Džordž poželeli su dobrodošlicu u svoj život Eli i Aleksandru Kluniju. Ela, Aleksandar i Amal su zdravi i osećaju se dobro. Džordž je pod sedativima i očekuje se da se oporavi za nekoliko dana - naveo je u saopštenju publicista para Sten Rozenfild.

Vest o trudnoći, Amal (39) je potvrdila u februaru ove godine, a Džordž (56) je otvoreno pričao o tome koliko je uzbuđen što će postati otac. Prijatelji koji već imaju blizance upozorili su ga da se pripremi na potpuni haos.

Congrats to #AmalClooney and #GeorgeClooney on the birth of their twins! Link in bio for the details, including names.

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on Jun 6, 2017 at 9:18am PDT

- Niko ti ne može pomoći u tri ujutro kada se pitaš šta da uradiš sa dvoje uplakane dece. Ali, vremenom sve shvatiš. Naučićeš kroz mnogo grešaka i suza - kazala je Klunijeva dugogodišnja prijateljica i koleginica Džulija Roberts.

Proslava organizovana u tajnosti: Amal priredila Džordžu iznenađenje za rođendan (foto)

Glumac je poslednjih meseci hvalio svoju suprugu da je savesna trudnica.

- Amal odlično podnosi trudnoću, ona je fenomenalna. Ne mogu nikako da joj pomognem osim da joj skuvam čaj - kazao je glumac nedavno objasnivši da 'zna šta ga čeka i da je sasvim spreman'.

Komentari. (0)

Loading