El Mekfirson se razvodi: Zašto je lepotica odlučila da napusti milionera?

Autor:

13.06.2017 18:30

Foto:

Foto:



Jedna od najlepših žena na svetu, bivša manekenka koju su zbog savršeno izvajane figure još pre 30-ak godina svetski mediji prozvali "Telo", odlučila je da u 53. godini stavi tačku na bračni život.

Kako prenose strani mediji, zanosna El Mekfirson se razvodi od milionera sa kojim je bila četiri godine u braku - Džefrija Sofera. Čini se da je ova veza od početka bila burna. Par se upoznao 2010, a nakon dve godine veze su raskinuli. Nedugo zatim, usledilo je pomirenje, a godinu dana kasnije u bračni zaveti.

Tajna je u doručku: Evo zbog čega El Mekfirson i u 52. zovu “Telo”

El je tada već imala svojicu sinova iz veze sa bogatim francuskim finansijerom Arpadom Bisonom.


Inače, Arpad se poslednjih meseci sudi sa bivšom verenicom Umom Turman oko starateljstva nad njihovom četvorogodišnjom ćerkom.

A post shared by Flynn Busson (@cyfly08) on Jun 19, 2016 at 1:42am PDT


Kad je brak u pitanju, čini se da lepa El nikako nema sreće. Pre Džefrija je bila udata za čuvenog francuskog fotografa Žila Bensimona, ali i taj brak je trajao svega tri godine.


Dobro upućeni izvor rekao je za "Pipl" da se manekenka već odselila iz njihovog zajedničkog doma u Majamiju, te da je sada zauzeta traženjem doma za sebe i decu.

Razlozi koji su doveli do razvoda još uvek nisu poznati javnosti, a ono što može da se zaključi, jeste da lepu Australijanku privlače ljudi od moći i novca...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading