Ljubav koja je odolela svim izazovima: Kako su Kit Urban i Nikol Kidman proslavili 11 godina braka (foto/video)

Autor:

26.06.2017 18:00

Foto:

Foto:



Brak australijske glumice Nikol Kidman i njenog zemljaka, kantri muzičara Kita Urbana po svim holivudskim standardima je atipičan. Osim što je Urban puna četiri meseca čekao da pozove atraktivnu Australijanku na prvi sastanak, a potom se za svega par meseci i venčali, usledio je medeni mesec koji Kidman svakako nije očekivala. Kit se po nagovoru supruge prijavio u privatnu kliniku radi odvikavanja od alkohola i opijata...

Sve za njenu ljubav: Evo kakav poklon je Nikol Kidman dobila od supruga

Meseci borbe i strpljenja sa glumičine strane urodili su plodom, a njihov brak je jači nego ikada. U međuvremenu su dobili dvoje dece  - ćerke Sandej Rouz (9) i Fejt Margaret (6).

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on Apr 2, 2017 at 1:58pm PDT


Juče su proslavili 11 godina braka, a muzičar je godišnjicu iskoristio da se putem društvenih mreža zahvali svojoj lepšoj polovini na ljubavi koju mu više od decenije pruža.

Na svom instagram profilu objavio je seriju zajedničkih selfija (kliknuti na strelice), uz dirljiv komentar...

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on Jun 25, 2017 at 7:55am PDT

- Srećna godišnjica devojčice! Jedanaest godina i još uvek se osećam kao da si mi devojka! 

Nešto ranije ovog meseca, na dodeli "CMT Music Awards", primajući nagradu u kategoriji "najbolji video godine među muškim izvođačima", Kit je iskoristio priliku da se zahvali svojoj supruzi na svemu što je učinila za njega.

- Nemate pojma koliko je ona uključena u sve što radim. Ona će me mrzeti zbog toga što ovo pričam, ali želeo sam to da podelim s vama. Ona je u velikoj meri zaslužna što ovi video-spotovi izgledaju tako dobro - vidno je bio dirnut muzičar.

Keri Bredšo momenat: Nikol Kidman zvezda crvenog tepiha u Kanu (foto)

Kidman, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, kaže da je njen suprug zapravo i njen najbolji prijatelj. U razgovoru za "Who magazine" glumica je rekla:


- Koliko god da među nama postoji ljubav, takođe postoji i neverovatno prijateljstvo i poverenje - ispričala je Kidman i dodala da strast među njima, i nakon jedanaest godina ne jenjava - Najprivlačniji je kada je na plaži i svira gitaru. On je pravi surfer, moj australijski surfer!
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading